Contact


3 Comentarii

 1. Ioan Pistol spune:

  Este un titlu incomplet.
  - In Romania Jocurile de Noroc sunt legale, sali de jocuri electronice tip Slot Machines, Rulete electronice etc.,functioneaza cu Licenta eliberata de Comisia de Avizare a Jocurilor de Noroc din Min. de Finante.
  - Sunt Cazinouri care functioneaza legal.
  Economia subterana este sustinuta de coruptia din Romania care a pus tara pe butuci, lumea politica si institutiile de control, nu activitatea cu jocuri de noroc care aduce sume considerabile la buget, prin plata trimestriala a Licentelor.
  Daca nu platesc trimestrial Licentele asta se poate intampla numai cu complicitatea institutiilor statului, CORUPTIA..

  Răspunde

 2. Irina Tamasan spune:

  Buna ziua,

  Ma numesc Irina, locuiesc in Cluj-Napoca, unde am absolvit Facultatea de Filosofie (Babes-Bolyai). Scriu, mai bine zis scriam. Da, as fi foarte fericita daca as face lucrul asta in continuare. De aceea va scriu.
  Adresa blogului meu este irinamai.blogspot.com – pt. a va face o idee. Ce ziceti?

  Apreciez un reply,
  Va multumesc,
  Irina Tamasan

 3. alexandru nuszer spune:

  Buna ziua. Am un ziar cu acelas nume EPOCA din anul 1900, 31 mai “o singura editie” pe care doresc sa il vand deoarece nu am conditii propice de pastrare si incepe sa se degradeze. Daca sunteti interesati de achizitionarea lui, va rog sa ma contactati la adresa de mail de mai sus. Va multumesc.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.