Coreea de Nord a mai instalat o rachetă

Epoca in cinci stiri

5 aprilie 2013

11:45

Scris de:

Coreea de Nord a transportat o a doua rachetă cu rază medie de acţiune pe coasta de est şi a instalat-o pe un lansator de rachetă mobil, a anunţat vineri agenţia sud-coreeană Yonhap. „S-a confirmat că nord-coreenii au transportat cu trenul, la începutul săptămânii, două rachete (de tip) Musudan cu rază medie de acţiune către coasta de est şi le-au instalat pe vehicule echipate cu un dispozitiv de lansare”, a declarat un oficial de rang înalt citat de agenţie.

1080 vizualizari


Un comentariu

  1. Claudia spune:

    Ce le trebuie la orbi de corieni acest numele lor in limba tiganeasca este orb in loc sa se bucure de viata lor in tara lor vor sa omore oameni nevinovati in america de ce nu se bat prezideti intre ei pe un tinut fara oameni sa isi scoata ochii din cap de ce sa moara omul nevinovat trebuie facut in sahara un camp de lupta ai prea multe arme si bombe te duci in sahara si va distrugeti acolo care vreti muriti pentru prezidenti vostri

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.