Hai la astrolog! Dai bani, ai noroc…

Social Special

29 ianuarie 2013

15:31

Scris de: and

Pentru cei din Săgetător, pot apărea relații noi, dar căsătoriile nu se recomandă până în 2015. Vărsătorii ar fi bine să-și cumpere haine noi, o invenstiție pe care, de altfel, e bine să o facă oricine. Pentru cei din zodia X, se profilează la orizont un drum de seară, cu tot ce presupune el. Celor din zodia Y le este recomandat să se concentreze pe tot ce înseamnă bine în viața lor.

Reproduc, cu aproximație, din memorie dezvăluirile și sfaturile prețioase ale astrologului Cristina Demetrescu invitat la emisiunea lui Cristi Brancu zilele trecute să arunce un ochi în viitorul telespectatorului. Dacă vrei un drum de seară cu bucurie, dar și cu obstacole, o povață despre cum aspectul contează, o muștruluială despre cât de urât e să vorbești urât, o sugestie șugubeață despre cum e bine să mai cumperi ceva lenjerie sexy și un ton grav despre boli care ne amenință pe toți, n-ai decât să te uiți la astrologul de la televizor câteva minute.

El/ ea îți va spune că e bine să spui adevărul și că e rău să minți, că e bine să te îmbraci sexy și rău să te îmbraci băbește, că e bine să fii sănătos și rău să te îmbolnăvești, că e bine să fii bogat și rău să fii sărac…  El/ ea îți va spune vorbe grele, scoase din puțul gândirii. Va vorbi mult, cu pauze de accent între cuvinte, va privi poze, la îndemnul moderatorului, se va lua tot timpul în serios, va descoperi roata în fiecare emisiune și o va vinde celor care-o cred un chilipir, va fi generos cu povețele și-ți va spune unde îl/ o poți contacta, prin intermediul unui website, pentru consultații particulare contra cost. Publicul lui/ ei e omul căruia trebuie să-i spui ce vrea să audă ca să nu-l pierzi de mușteriu. E simplu ca bună-ziua. Ca atare, în 2013 toți oamenii din toate zodiile vor fi bine, vor fi sănătoși după ce-și vor reveni din diverse afecțiuni, vor fi iubiți după ce vor depăși perioade grele, vor fi puțin mai bogați după ce vor încetat să fie puțin mai puțin săraci, vor avea proiecte noi în carieră după stagnare.

Hai, recunoașteți că habar n-aveți că o să fie așa și că, auzind astrologul, v-ați mai liniștit un pic. Recunoașteți că puteți dormi mai liniștiți, dacă vă susură astfel de vorbe în ureche la ceas de seară o doamnă care vorbește fără chef sau, dimpotrivă, foarte însuflețită dintr-un ecran colorat. Recunoașteți că informațiile astrale vă sunt indispensabile și că fără ele nu v-ați descurca. Dacă nu e de ajuns ce spune astrologul la emisiune, îl/ o puteți contacta oricând pentru detalii. Cristina Demetrescu, de exemplu, căci de la clarviziunile ei înțelepte am început, vă invită la consultații. Pe website, informează următoarele:

Nu realizez astrograme scrise, ci numai prin consultație.

Nu se acceptă înregistrări ale celor spuse de mine, însă puteți nota ce doriți să rețineți.

O ultimă rugăminte se referă la faptul că această consultație are un caracter personal și pe cât se poate vă rog să nu veniți însoțiți de prieteni, rude sau cunoștințe care să asiste împreună cu dvs. la consultație.

Urmează numărul de telefon și emailul. Și ultimul amănunt:

Ora de consultație – 200 ron

Jumătate de oră de consultație – 120 ron

Plata pentru studiile prin telefon se face în contul bancar al SC ARCTURUS STAR SRL, BRD, Sucursala Drumul Taberei:
RO27BRDE410SV26388124100.

Vă aștept.

Etichete: , ,
1645 vizualizari


Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.