Mai puțin locuri de muncă vacante

Epoca in cinci stiri

1 martie 2013

13:02

Scris de: and

Numărul locurilor de muncă vacante a scăzut în trimestrul patru al anului trecut cu 3.300 faţă de precedentele trei luni, la 23.200, dar comparativ cu aceeaşi perioadă din 2011 a fost mai mare cu 1.600 de posturi, potrivit datelor anunţate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În trimestrul IV 2012, cele mai mari rate ale locurilor de muncă vacante s-au înregistrat în sănătate şi asistenţă socială (1,62%), administraţie publică (1,26%), respectiv în distribuţia apei; salubritate, gestionarea deşeurilor, activităţi de decontaminare (1,24%). La polul opus, cu cele mai mici valori ale ratei locurilor de muncă vacante s-au regăsit activităţile din industria extractivă (0,02%), respectiv cele de producţie şi furnizare de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat (0,12%)”, se arată într-un comunicat al INS.

 

784 vizualizari


Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.