“Sânii lui Busty Heart te aduc în prag de infarct”. Oare CNA-ul există?

Social

23 ianuarie 2013

12:29

Scris de: and

O seară banală de luni. Faci încă o dată greșeala de a deschide televizorul. Nimerești pe Kanal D, la emisiunea-tabloid Wow Biz. Înainte să te dezmeticești și să distingi figurile, vocile, acțiunea, te izbește ce scrie pe ecran. La început, crezi că nu mai vezi bine. O iei de la capăt. Și da. Vezi bine. Jos: Femeia cu cel mai tare piept sparge tot: pepeni, bâte de baseball și plăci de faianță. Sus: Sânii lui Busty Heart te aduc în prag de infarct.

Rămâi fără glas, ciulești urechile și îți tragi ochelarii (dacă-i ai) pe nas. Nu pricepi. O clipă te zgudui de râs. După care-ți îngheață râsul pe buze. Niște indivizi mărunți și guralivi care-și zic oameni de televiziune zumzâie în jurul unui guest – star de zile mari: un fel de retardată trecută de 50 de ani, în rochie roșie, cu paiete, care râde întruna, dă din mâini mobilizator și bâțâie din cap, scoțând câte un cuvânt dezarticulat în engleză. O apariție verosimilă într-un film horror mai îndrăzneț. Ea e femeia cu cei mai tari sâni din lume și a venit la piață să-și vândă marfa. A ajuns unde trebuie. Se află la piață într-un platou de televiziune, adică la bâlci, căci și el e o piață.

Pe ecran plutesc imagini amețitoare dintr-un viitor postapocaliptic: o trupă se învârtește în jurul unui animal ridiculizat. Busty Heart își etalează mamelele aidoma unei creaturi onirice din speța femeii cu barbă ce fascina copii la circurile ambulante de odinioară. Se gudură, se hlizește, face ce face și-și folosește dotarea pe post de picamer. Arată ce tare e. Lume, lume, hai la cei mai tari sâni! Preț de câteva minute Busty sparge cu sânii cutii de bere, pepeni, varză, plăci de BCA. Rupe o coadă de mătură tot cu sânii, ca să convingă. Spectatorul este mesmerizat, nu se poate dezlipi de ecran. De unde-ți cumperi sutienele? Am niște prieteni care vând corturi, îi propune spiritual un invitat amuzat peste poate. Zici că are două mingi. Sparge numai cu dreptul sau numai cu stângul? întreagă Ovidiu Cuncea (deh, actor de TNB, care trebuie, totuși, să câștige atât cât să-și crească copiii). Altă întrebare pentru Busty, rostită de prezentatorul emisiunii: În ce poziție faci sex în general?.  Răspunsul lui Busty: N-am nicio poziție preferată. E nebună! E complet nebună! comentează unul dintre petrecăreți. Are ceva plumb pe la țâțe! este de părere același Ovidiu Cuncea după ce Busty sparge plăcile de BCA.

Dar stați așa! Este doar introducerea, împrietenirea cu ceata descinsă dintr-un roman. Urmează punctul culminat. Suspans. Ceata pleacă în… curtea televiziunii. Acolo, o mașină, nu contează de care. Prezentatorul Mădălin Ionescu anunță: Moment în premieră în cariera ei: Busty sparge mașina cu sânii.

Închizi televizorul. E destul de târziu, trecut de ora 23.00. Te ciupești să fii sigur că nu ai ațipit un minut și ai visat. Dar ești treaz, nemâncat. Nu știi ce se petrece în cutia aia drăcească. Oare Busty Heart chiar există? Oare oamenii de televiziune ce se dădeau acolo în bărci chiar există? Oare CNA-ul chiar există?

3623 vizualizari


Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.