Tremuratul este pentru cei cu gândire modestă

Exercițiu de gândire

19 ianuarie 2013

10:21

Scris de: and

Trăim în era vitezei. Suntem oamenii informației și, adesea, victimele ei. Fără gândire, informația nu poate duce la cunoaștere. Fără cunoaștere, suntem neputincioși.

Zi de zi, cotidianul Epoca.ro își invită cititorii la un exercițiu de gândire, pornind de la o opinie pe o temă de actualitate, exprimată de o personalitate a timpului nostru sau de un gânditor din vremuri apuse.

„Îi iubesc pe aceia ce pot zâmbi când suferă, pot prinde puteri când sunt neliniştiţi, pot prinde curaj când meditează. Tremuratul este pentru cei cu gândire modestă, iar cei cu inima trainică şi conştiinţa curată îşi urmează principiile până la moarte.”

(Leonardo da Vinci)

974 vizualizari


Un comentariu

  1. nadia nitov spune:

    ce bine imi face sa citesc ceva, care ma caracterizeaza, scris de un geniu ca leonardo da vinci. mai postati, ca prind si mai multa forta! poate se molipsesc si altii de demnitate si ceva curaj.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.