Șobolanii din partide

Ion MOTEA
3 1
Read Time1 Minute, 54 Second

 Moralitate, devotament, principii și respect. Aceste cuvinte nobile au devenit pentru cei din clasa politică doar simple cuvine lipsite de conținut.

Societatea românească a fost învățată după 1990, să nu pună accent pe politică și să nu se implice pentru că este ceva murdar și nu merită să se murdărească. Ei bine…. aşa si-au făcut loc în politică acești șobolani care au ros tot ce au prins în cale, iar în felul acesta au lăsat o țară pe butuci.

Șobolanii din politica românească sunt o specie foarte rară care își schimbă părul în funcție de cine le dă bucata mai mare de cașcaval pentru ros. Această specie de șobolani a evoluat de la o alegere la alta, indiferent de poziția pe care au ocupat-o, fie ea în administrația locală sau în parlament.

Cum ne dăm seama de această specie de șobolani ce a infestat clasa politică și o regăsim în toate partidele, fie ele mai vechi sau mai noi?

Pe ei nu îi interesează partidul, națiunea, neamul sau credința în Dumnezu care i-ar mai ține cu picioarele pe pământ și nu s-ar mai lăsa cumpărați. Partidul, pentru ei este doar un grup de interes prin care își pot satisface propriile nevoi. Nevoi născute din frustrări acumulate în timp, iar aceste frustrări au dat naștere unei lăcomii specifice persoanelor cu un caracter slab și o educație mărginită unde predomină cel mai mult inteligența socială.

Șobolanii sunt aceia care trădează un partid pentru altul și în cest fel își bat joc de votul cetățeanului care voteză de cele mai multe ori partidul, ci nu omul.

Șobolanii din partide sunt aceia care fac din secretara partidului, amanta lor, dar bineînțeles în schimbul unor mici atenții materiale ce țin de o locuință, mașină sau vacanțe, și pentru ea nesocotesc totul din jurul lor.

Șobolanii din partide sunt aceia care prin mușcătura lor toxică infestează tot în jurul lor și astfel aduc un partid, grup politic sau o alianță politică sănătoasă într-o stare muribundă fără cale de scăpare.

Cu certitudine, nu vom scăpa atât de uşor de aceşti şobolani, indiferent de bilițele puse sau de insecticidul folosit, dar ceea ce se poate face pentru a împedica evoluția lor este implicarea în viața politică și menţinerea unor principii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iohannis îi retrage decoraţia lui Adrian Năstase. Decizia privind cei care au condamnări penale

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că-i va retrage decoraţia lui Adrian Năstase, dar şi tuturor celor care au condamnări penale, precizând că operaţiune va fi finalizată în foarte scurt timp.