Reacția avocatului familiei Șărămăt din Baia de Aramă în cazul Sorinei după filmarea apărută cu ea într-o ipostază umilitoare

ASLAN Dan
2 4

„Ultimul răcnet în materie de social media”…

Ca să citez din marii clasici anonimi.

Domnilor, o fi TikTok-ul asta ultima fiță printre adolescenți, dar când îl folosești în scopuri rasiste și defăimătoare, cred ca sensul aplicației a eșuat.

Am urmarit și eu că „follower” clipurile regizate de „surioara” Sorinei pe TikTok. O parte numai, ca mi s-a făcut lehamite imediat…

Lucrurile sunt clare:

Sorina este umilită cu media de 1 clip/zi încă de când a ajuns pe tărâmul făgăduinței de nimeni alta decât persoana care a dorit-o atât de mult după ce a jucat în show-ul „Annie”…

Să o văd pe fetița asta, pe care Familia Șărămăt a iubit-o atât de mult și a crecut-o atât de frumos, cum este pusă să „danseze” ca un măscărici în clipurile acelea, ma doare nespus și mă revoltă, deopotrivă.

Toate clipurile au o aluzie clară la etnia Sorinei.

Ea este pusă de „surioara ei mai mare” sa „danseze” pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege „o boabă” (se vede cum își mișcă buzele nedeslușit) – pentru că nu cunoaște limba engleză – includ expresia „N-Word”.

Ca să fie limpede pentru toată lumea:

Muzica rap/hip-hop a luat naștere în suburbiile americane și a devenit imediat un fenomen în rândul populației „de culoare”.

Expresia „N-Word” face referire apelativul Nigger, Nigga așa cum erau numiți în America afro-americanii de către proprietarii de sclavi în vremuri de tristă amintire, apelativ care în zilele noastre este folosit ca o jignire de către rasiști, xenofobi, sau cum vreți să le spuneți.

––

Personal, nu am nimic cu acest fenomen muzical, ba chiar din contră, îmi place. Am prieteni de culoare încă din perioada studenției, cand am fost binecuvântat cu o bursă de către statul francez pentru a-mi face cursurile de licență la Dijon.

Dar având astfel de prieteni, stiu că atunci când un alb folosește „The N-word” împotriva lor este jignirea supremă.

Sorina, sarăcuța, nu știe…

––

În alte clipuri, „surioara Sorinei” se manifestă explicit, spunând că e sătulă de copiii născuți în 2010 sau ulterior, menționând expres numele Adam și Sorina, făcând niște gesturi violente pe linia melodică a unei piese „hardcore” ale carei versuri sună cam așa:

„Fuck! Fuck! Fuck!
Pussy-Ass-Bitch…”

Halal monitorizare post-adopție mai fac ăștia în state…

#Sorina
#MamiNuÎiLăsaSăMăIa

Filmarea în care apare Sorina:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CEI RAI DIN “DIASPORA”

În peisajul comentatoriilor de pe paginile virtuale pot fi întâlnite cele mai diverse personalități.Putem găsi aici oameni foarte buni, doritori să stea în tihnă la sfat,putem întâlni oameni care simt nevoia să își exprime ideile,sentimentele,gusturile.Putem întâlni foarte mulți oameni de cea mai bună credință și,din păcate,putem întâlni oameni de înverșunată […]