Cristian Terheș a DEMISIONAT din PSD și s-a înscris în PNȚCD

4 0

”Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a ma inscrie in Grupul ECR (Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni), din care face parte ECPM (Miscarea Politica Crestina Europeana), partid politic european la care este afiliat PNTCD.

Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol intre PSD si PNTCD, semnat intr-o conferinta de presa de presedintii celor doua partide. Protocolul stabileste colaborarea celor doua partide pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si a democratiei constitutionale in Romania.

Le multumesc si pe aceasta cale colegilor pentru buna colaborare pe care am avut-o in cadrul Delegatiei.

Ca membru in Grupul ECR – care sustine o Europa a democratiei si natiunilor – voi promova, in numele PNTCD, toate initiativele favorabile Romaniei”, a postat acesta pe pagina sa de Facebook

Ulterior Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a confirmat intrarea în partid a europarlamentarului Cristian Terheș.

PNȚCD a devenit astăzi partid europarlamentar, prin revenirea lui Cristian Terheș în PNȚCD, în baza Protocolului dintre PSD și PNȚCD pe care l-am semnat cu fostul Președinte PSD în urmă cu un an, la alegerile europarlamentare. Pentru cei care nu-și amintesc, PNȚCD nu a depus listă, susținând PSD și primind pentru susținere un loc eligibil pe lista PSD pentru Cristian Terheș.

Este necesară continuare colaborării dintre cele două partide la alegerile care urmează, cu atât mai mult în contextul asaltului împotriva democrației și Constituției la care asistăm în fiecare zi!, a postat Aurelian Pavelescu pe profilul său de Facebook.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O RESTITUIRE EXCEPȚIONALĂ; PREOT VASILE POPOVICI,"MONOGRAFIA COMUNEI PATAS".

În anii imediat anteriori izbucnirii Primului Război Mondial,Preotul Vasile Popovici publica,pe spese proprii, "Monografia Comunei Patas". În 2007 ,"Societatea culturală ȚARĂ ALMAJULUI" a republicat această lucrare,în editura Worldpress din Timișoara,sub îngrijirea lui Ileana Crasovan.

You May Like