Clipe grele pentru Andreea Antonescu in miez de noapte

7 0

Cântăreața Andreea Antonescu a fost protagonista unu scandal monstru în Iași. Potrivit spuselor sale, în apelul de la 112, aceasta ar fi fost sechestrată într-un apartament. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului însă au avu parte de o surpriză de proporții.

Împreună cu iubitul ei, Ștefan Manolache, cei doi s-au cazat într-un apartament dintr-un complex rezidențial, iar vedeta a fost pusă pe glume. După ce au consumat alcool, Andreea Antonescu a sunat la 112 și spunând că este sechestrată.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, unde i-au găsit pe cei doi, iar vedeta a recunoscut că a fost o simplă glumă.

După ce a pe jar poliția, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, pentru un apel nejustificat la 112.

Potrivit reprezentaților IPJ Iași, „Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bucurie mare pentru fanii dinamovisti,Dinamo in play-off

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a confirmat informația ProSport, conform căreia sistemul competițional din Liga 1 va fi schimbat din sezonul 2021-2022 și va avea 16 echipe. „Este un subiect mai vechi care se află pe agenda noastră. Am decis acum doi ani să lucrăm cu o firmă renumită din domeniu, HyperCube […]

You May Like