Aurelian Pavelescu: ‘Greva de la metrou – Cine seamănă vânt, culege furtună’

PETRESCU Iulia
1 1
Read Time1 Minute, 2 Second

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a postat pe profilul său de Facebook un mesaj cu privire la greva de la metrou: ”Comportamentul sindicaliștilor de la metrou este același, un ”miting spontan”, ca și cele #rezist, fiind blocat Bucureștiul”.

”GREVA DE LA METROU – ”CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ”
România a fost adusă în stare de insurgență din 2017 de către mișcarea #rezist, organizată sub oblăduirea Președintelui României și PNL/USR – aflate atunci în opoziție. Sute de mitinguri neautorizate, soldate cu blocarea pentru luni și ani a traficului din capitală. Cadrul legal de desfășurare a manifestațiilor publice a fost ignorat cu desăvârșire, cei din stradă substituindu-se legii și Constituției.
Comportamentul sindicaliștilor de la metrou este același, un ”miting spontan”, ca și cele #rezist, fiind blocat Bucureștiul.
Am avertizat încă de atunci, în urmă cu 3-4 ani, că vor exista consecințe, că ura, intoleranța și lipsa de dialog vor disemina și vor scăpa de sub control. A venit vremea celor care încurajau protestele ilegale atunci, azi la guvernare, să ceară oprirea protestelor pentru că sunt ”ilegale”.
Odată vulnerabilizate instituțiile statului starea legalitate nu mai contează, iar orice măsuri de forță vor determina contrariul, amplificarea climatului de ură și intoleranță, căderea democrației”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandalul documentelor fostei Securități. Doi cercetători CNSAS acuză Ministerul Apărării că obstrucționează justiția: 'Un trecut odios a fost ascuns'

Cercetătorii CNSAS Mihai Demetriade şi Mădălin Hodor, alături de Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu, cer Minsterului Apărării Naţionale să predea întreaga arhivă a Securităţii, acuzând obstrucţionarea justiţiei şi imposibilitatea de a se face dreptate victimelor. ”A pretinde că ar exista motive întemeiate care să justifice un fapt scandalos, şi […]