Pompierii au salvat un curier de la Glovo, rătăcit noaptea în Pădurea Verde. Tânărul livra un pachet în Dumbrăvița

Redactia
3 0

Vineri, în jurul orei 21:45, a fost primit un apel pe numărul unic de urgență 112, de la un adolescent care anunța că s-a rătăcit cu bicicleta prin Pădurea Verde, nu are lanternă și nici baterie la telefon și nu știe în care direcție să o ia.

Fiind deja întuneric și rece afară, în cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD, 7 pompieri și 2 echipaje de poliție, pentru a găsi adolescentul.

Ajunși la fața locului, echipajele au stabilit un perimetru de căutare, în baza coordonatelor GPS înregistrate în urma apelului și în mai puțin de 15 minute, au reușit să găsească persoana rătăcită.

Adolescentul era îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurți și o bluză. După ce a fost evaluat de către echipajul SMURD, s-a constatat că acesta nu prezintă leziuni sau alte semne care ar putea să-i afecteze starea fizică.

Băiatul le-a povestit echipajelor de intervenție că e curier la Glovo și trebuia să livreze un pachet în Dumbrăvița. Pentru a ajunge mai repede la destinație, a încercat să meargă pe o scurtătură prin Pădurea Verde, dar neavând lanternă la el și nici baterie la telefon, s-a rătăcit și nu a mai știut ce să facă și atunci a apelat la 112.

Sursa: https://www.ziuadevest.ro/pompierii-au-salvat-un-curier-de-la-glovo-ratacit-noaptea-in-padurea-verde-tanarul-livra-un-pachet-in-dumbravita/?fbclid=IwAR2T32sT5Ol-stSKZiywwGskfGK3ZF98-3n1nk3-Ft9DAcE905zkFM1i9eE

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Analistul Dan Diaconu, prognoză de coșmar

Când Plăvanul a incendiat Colectivul a făcut-o pentru a acapara justiţia. Aceea era miza care-i permitea să conducă după bunul plac. Miza guvernului Cioloş a fost strict atacul punctual asupra justiţiei, acapararea totală a sistemului şi instaurarea terorii. Suplimentar acum pentru Orban ar mai fi un mizilic, anume desfiinţarea Secţiei de […]