Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu: ‘Ne aflăm azi într-un moment critic, fiind confirmată victoria Rusiei pe câmpul de luptă și schimbarea din temelii a ordinii mondiale’

Redactia
1 0

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, atrage atenția că războiul din Ucraina va schimba din temelii ordinea mondială.

PROPAGANDA ÎN CRIZĂ – CE POATE URMA?
Acel 24 februarie 2022, ziua invaziei Federației Ruse în Ucraina, va fi subiect de studiu pentru generații. Narativul occidental că Putin are întreaga responsabilitate nu este adevărat, eșecul negocierilor de la Geneva, unde i s-au refuzat garanții de securitate, nefiind o vorbă în vânt, ca și înșelătoria Minsk. Îmi amintesc cum Stoltenberg, la solicitarea lui Putin ca NATO să nu se apropie de granițele Federației Ruse, îi replica: vrea mai puțin NATO, va avea mai mult NATO.

Ce-a urmat se știe: sancțiuni istorice împotriva Federației Ruse (izolare totală) și sprijin militar masiv pentru Ucraina, dar și economic, politic etc. Propaganda de război a fost determinantă, fiind controlată întreaga medie occidentală.

Ne aflăm azi într-un moment critic, fiind confirmată victoria Rusiei pe câmpul de luptă și schimbarea din temelii a ordinii mondiale. Același occident nu dorește să-și recunoască înfrângerea catastrofală, rămânând doar cu propaganda. Dar care occident? Nu este vorba despre niciun occident, ci de o clasă politică care a luat decizii atât de riscante și dezastruoase, păcălindu-și propriile popoare. Cine nu-și amintește că foarte mulți experți militari occidentali au avertizat încă de la început că Rusia nu va putea fi învinsă? De ce n-au fost luați în seamă? Mai mult, unii dintre ei s-au confruntat cu pericole grave, unii și-au și pierdut viețile.
Să negi adevărul, cum se poate înțelege așa ceva? În ce lume trăim, în ce lume dorim să trăim?”, a scris Aurelian Pavelescu, joi, pe pagina sa de Facebook.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, acuzată de nerușinare pentru că zboară des cu avionul privat

Scandal în interiorul UE! Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a zburat cu un avion privat de 23 de ori pe parcursul anului trecut, mult mai frecvent decât cei 27 de comisari europeni, în condiţiile în care, potrivit codului de conduită al comisarilor, aeronavele private trebuie folosite doar în […]