Aurelian Pavelescu: ‘Votul de azi al CSM, respingerea desființării SIIJ, este istoric. O lovitură puternică dată mafiei sorosiste anti-românești’

Redactia 1

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a postat pe profilul său de Facebook un mesaj prin care îi cere lui Stelian Ion să plece de la conducerea ministerului Justiției.

5 0
”CSM A VOTAT ÎMPOTRIVA DESFIINȚĂRII SIIJ! MAI E O SPERANȚĂ! SĂ PLECE PENIBILUL STELIAN ION!
N-am mai scris de mult despre justiție. Din scârbă. Mafia sorosistă trădătoare de țară și neam părea invincibilă, după ce-a terorizat și distrus România în cel mai brutal mod, la vedere, fără rușine. Cu mâinile murdare de sânge.
Consecințele sunt uriașe: crearea climatului de teroare în întreaga societate, distrugerea clasei de mijloc prin arestarea sau amenințarea cu arestarea a patronatului român în bloc, în beneficiul capitalului străin, mii și zeci de mii de condamnați la comandă politică. În cei 15 ani de teorare a fost creat climatul pentru plecarea din țară a unei generații de tineri, terorizați că n-au niciun viitor, îndoctrinați de propaganda bolșevică. Cu același instrument al terorii justiției au fost cedate și resursele României.
Câțiva judecători au făcut opoziție eroică, TOATE FEMEI: Dana Gârbovan, Adriana Stoicescu, Gabriela Baltag, Evelina Oprina, Mădălina Afrasinie, Andreea Ciucă, Lia Savonea, iar lista nu se oprește aici. Se alătură lor judecătorul Ion Popa, autorul devastatorului rechizitoriu împotriva terorii totalitare, ”Noaptea dreptății românești”. Și câțiva jurnaliști de excepție, care și-au pus pur și simplu viețile în primejdie, ca Răzvan Savaliuc și Sorin Roșca Stănescu. România le datorează enorm, cei mai mulți nu pot înțelege acum. Fără ei, n-ar mai fi existat speranță!
Votul de azi al CSM, respingerea desființării SIIJ, este istoric. O lovitură puternică dată mafiei sorosiste anti-românești, care a folosit justiția pentru a distruge poporul. Cu acest vot negativ, legea va cădea în parlament. Dar nu pentru că PNL și USR/PLUS nu vor vota, ci pentru că NU VA VOTA UDMR, așa cum a promis! Partidele românești sorosiste vor vota DA, pentru a fi aplaudați la Bruxelles. De data aceasta salvarea va veni de la unguri! Ce trădare, ce nerușinați!
Va demisioa Stelian Ion, penibilul ministru al justiției, după acest eșec în fața CSM? Desigur, nu! Mizerabilii n-au onoare, trebuie aduși la lumină!” a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Aurelian Pavelescu: ‘Votul de azi al CSM, respingerea desființării SIIJ, este istoric. O lovitură puternică dată mafiei sorosiste anti-românești’

  1. Scurt, clar, la obiect, comentariul domnului Pavelescu ar trebui s-i trezească pe mulți la realitatea crudă în care trăim! Un ministru atât de „amator” într-o profesie și, mai ales, într-o funcție atât de importantă pentru un stat al U.E., n-am prea avut! Acest individ, fie nu știe, fie nu vrea să știe, continuă să facă jocurile unor forțe oculte, ține neapărat să îngenuncheze profesiunea de judecător, dorind s-o pună la dispoziția procurorului cu orice preț! Sunt de vină și judecătorii… Au acceptat să se amestece ca „magistrați” cu procurorii, n-au ieșit la atac, n-au protestat atunci când procurorii au intrat peste ei în profesie, i-au sufocat efectiv cu tupeul și îndrăzneala specifică unor funcționari(procurorii sunt doar niște funcționari ai statului și nimic mai mult), fără răspundere în opera actului de justiție… Sper să se revină la despărțirea și scoaterea procurorilor din zona magistraților, să fie trimiși efectiv în banca avocaților, acolo unde le este locul, așa cum se întâmplă în toate statele de drept cu democrații adevărate! Cocoțarea procurorului alături de completul de judecată este încă una din moștenirile comunismului, proastă și păguboasă moștenire, care trebuie să înceteze, dacă vrem să lăsăm JUDECĂTORUL să-și facă munca lui, în respectul legii! Votul CSM-ului este cu adevărat istoric și trebuie să conducă automat la separarea apelor în acest domeniu al justiției, să fie scoși procurorii din zona magistraților și lăsați să-și facă munca de avocați ai statului, așa cum se întâmplă peste tot în lume…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale din 2024: ‘De Ludovic Orban cred că nici mie, nici doamnei Gabriela Firea nu ne este frică să fim contracandidații dânsului’

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat despre o posibilă candidatură a lui Ludovic Orban la alegerile prezidențiale, că nici lui, nici Gabrielei Firea nu le este frică să fie contracandidații liderului PNL.