Vasile Dîncu dă de pământ cu PNL: ‘Prietenii noștri galbeni îi cereau demisia lui Marius Budăi, pentru că vrea să creștem pensiile ca după aceea să vină Zeus și să spună 15%’

ASLAN Dan
1 0

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat  despre decizia din coaliţie privind creşterea pensiilor, că ”prietenii noştri galbeni îi cereau demisia lui Marius Budăi, pentru că vrem să creştem pensiile ca după aceea să vină Zeus şi să spună 15%”, iar aceste chestiuni nu sunt normale pentru o colaborare. 

”În politică trebuie să ne sacrificăm propriile noastre orgolii, de foarte multe ori şi ceea ce a făcut PSD prin această alianţă de guvernare este exact asta, un sacrificiu. Ceea ce va fi în viitor va fi mai complicat. Va trebui să preluăm în această primăvară guvernarea. Preluând guvernarea va trebui să readucem guvernarea României la vocaţia pe care o are PSD (..) aceea de a dezvolta România, pentru că România, în acest moment, creşte dar nu se dezvoltă şi acesta este lucrul cel mai grav. Pentru că partidele de dreapta nu sunt interesate de indicatorii sociali decât cu foarte mare greutate”, a spus Dîncu.

El a continuat: ”Vă aduceţi aminte ce licitaţie fantastică am avut noi, ce blocaje în actuala coaliţie ca să hotărâm creşterea pensiilor. Ne-am trezit că aproape în fiecare zi partenerii noştri şi prietenii noştri galbeni îi cereau demisia lui Marius Budăi, pentru că vrea să creştem pensiile ca după aceea să vină Zeus şi să spună 15%. Aceste chestiuni nu sunt normale pentru o colaborare. Noi va trebui, pe viitor, să avem conducătorul nostru, al Guvernului, care să impună câteva lucruri esenţiale care din păcate nu s-au făcut acum”.

Vasile Dîncu a precizat că ”nu s-a dus mai departe reforma administraţiei, am uitat de digitalizare şi refoma digitalizării în general. ”5G-ul, a fost tras de timp, de abia am făcut o licitaţie după cinci ani, sau şase ani când l-a lansat Sorin Grindeanu, care era preşedinte la ANCOM. Avem de făcut, de asemenea, câteva elemente care înseamnă dezvoltarea României”.

Sunt sigur că împreună, cu toţii, vom reuşi să reparăm ceea ce nu s-a putut face în această perioadă de crize suprapuse”, a mai arătat Dîncu, conform news.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PNȚCD și ANC au încheiat un Protocol de colaborare în vederea constituirii unei alianțe politice

Lovitură pe scena politică! Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), condus de președintele Aurelian Pavelescu, și Alianța Național Creștină (ANC), condusă de președintele Mircea Andrei, au încheiat un Protocol de colaborare și parteneriat în vederea constituirii unei alianțe politice.

You May Like