Începe din nou traseismul primarilor!? Planurile lui Ludovic Orban deconspirate

APOSTOL Stan
0 1

Conform unor surse din interiorul PNL-ului, aecștia se pregătesc să adopte o Ordonanță de Urgență prin care se permite aleșilor locali să migreze la orice partid fără ca aceștia să își piardă funcția deținută în urma alegerilor.

Această tactică a fost folosită cu succes de guvernul Victor Ponta în 2014, când un număr foarte mare de aleși locali au avut posibilitatea ca să își aleagă partidul în 45 de zile, fără pierderea mandatului.

Pe baza succesului obținut de Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, Orban dorește să profite în vederea alegerilor locale de anul viitor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe Organizații și Personalităţi ale Societăţii Civile iau atitudine față de declaraţiile de presă ale Ambasadei Ruse în România

Demnitatea şi Regalitatea Românească. O atitudine în prag de 1 Decembrie Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei , Organizaţii ale Alianţei pentru Centenar și Personalităţi ale Societăţii Civile iau act de declaraţiile de presă ale Ambasadei Ruse în România lansate în comunicatul din 22 noiembrie 2019, în care o denigrează pe Majestatea […]