Discuții în Coaliție pe certificatul verde la locul de muncă. PSD ar vrea să-l treacă pe răspunderea Guvernului, pentru a se adopta până la Crăciun și a se evita dezbaterile parlamentare

Redactia
1 0

PSD ar dori ca Guvernul Ciucă să-și asume răspunderea pentru trecerea certificatului verde, pentru a evita circuitul parlamentar, „având în vedere că sunt multe comisii avizatoare și se așteaptă și multe amendamente din partea partidelor care nu sunt în coaliția de guvernare”, scrie G4 Media.

 

Măsura propusă de PSD ar fi blocată de Florin Cîțu, președintele PNL, care nu este de acord cu testarea gratuită antigen pentru cei care nu vor să se vaccineze, citează R3Media.ro.

Marcel Ciolacu a declarat că se va clarifica soarta proiectului certificatului verde, şi modul în care va fi înaintat în Parlament, el precizând că este nevoie ca această lege să fie adoptată rapid „Cred că este nevoie ca acest proiect să fie adoptat până la finalul anului”, a spus Ciolacu.

UDMR, la rândul său, nu este de acord cu testarea gratuită pe o perioadă mai mare de 28 de zile, atâta vreme cât durează realizarea schemei complete de vaccinare.

Luni, la ora 12:00, trebuia să aibă loc ședința de Guvern, dar nu a mai avut loc. În fața sediului Executivului, cei de la AUR au protestat împotriva felului în care sunt tratați românii care revin în țară de sărbători.

Pe 21 decembrie, în fața Camerei Deputaților, are loc un protest împotriva adoptării certificatului verde la locul de muncă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aurelian Pavelescu: 'PNȚCD se opune ferm împotriva interzicerii dreptului la muncă, prin condiționarea Certificatului verde, ceea ce înseamnă INSTITUIREA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII, împotriva Constituției și Tratatelor internaționale la care România este parte!'

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a criticat extrem de dur decizia guvernanților de a impune certificatul verde COVID la locul de muncă și îi îndeamnă pe români să protesteze împotriva acestor măsuri restrictive. ”PNȚCD VĂ CHEAMĂ LA PROTESTUL DE MÂINE, 21 DECEMBRIE, ORA 9, LA PARLAMENTUL ROMÂNIEI, ÎMPOTRIVA CERTIFICATULUI VERDE! SE […]