Aurelian Pavelescu: ‘PNȚCD se opune ferm împotriva interzicerii dreptului la muncă, prin condiționarea Certificatului verde, ceea ce înseamnă INSTITUIREA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII, împotriva Constituției și Tratatelor internaționale la care România este parte!’

ASLAN Dan
0 0

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a criticat extrem de dur decizia guvernanților de a impune certificatul verde COVID la locul de muncă și îi îndeamnă pe români să protesteze împotriva acestor măsuri restrictive.

PNȚCD VĂ CHEAMĂ LA PROTESTUL DE MÂINE, 21 DECEMBRIE, ORA 9, LA PARLAMENTUL ROMÂNIEI, ÎMPOTRIVA CERTIFICATULUI VERDE! SE ÎMPLINESC 32 DE ANI DE REVOLUȚIE!
Mâine, 21 decembrie ora 9,00, voi fi prezent împreună cu europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, la protestul organizat la Parlamentul României împotriva Certificatului verde (covid)!
PNȚCD se opune ferm împotriva interzicerii dreptului la muncă, prin condiționarea Certificatului verde, ceea ce înseamnă INSTITUIREA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII, împotriva Constituției și Tratatelor internaționale la care România este parte!
Limitarea dreptului la muncă, sub condiția obligativității vaccinării, reprezintă obstrucționarea dreptului la subzistență, punerea în pericol a supraviețuirii familiilor și societății în general, condiționare care este echivalentă cu GULAGUL COMUNIST! Este ultima dintre măsurile progresive care s-au luat până în prezent, spre instituirea dictaturii!
Toate măsurile dictatoriale au fost impuse, ca și astăzi, prin semănarea fricii și terorii în societate!
Guvernul, Parlamentul și partidele parlamentare care vor legiferarea Certificatului verde prin condiționarea accesului la locul de muncă, se grăbesc azi, când România se află în scenariul verde și noua tulpină Omicron este caracterizată de specialiști ca fiind mai puțin virulentă decât cele anterioare! Prin urmare, decizia nu este impusă de urgența medicală, ci are un obiectiv politic!
Opoziția la astfel de măsuri este una la nivel mondial, mari politicieni și specialiști occidentali definind Certificatul verde ca un ”apartheid medical”! Îi avertizez pe autorii acestor restricții că intră în zona ilicitului penal și își asumă, pentru viitor, responsabilități uriașe!
Protestul este singura și ultima armă democratică a poporului!”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Chestiunea eliminării Crăciunului nu este o temă nouă, ci una preluată de la comuniști

Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos sau Crăciunul a fost mereu, pentru extremiștii de Stânga, o perioadă greu de depășit. Lipsa de înțelegere și persecutarea Bisericii și a slujitorilor săi au făcut ca aceștia să urască momentele de bucurie sufletească trăite de fiecare creștin.   Dacă ascultăm evocările sau citim […]