Chestiunea eliminării Crăciunului nu este o temă nouă, ci una preluată de la comuniști

Ion MOTEA
3 0

Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos sau Crăciunul a fost mereu, pentru extremiștii de Stânga, o perioadă greu de depășit. Lipsa de înțelegere și persecutarea Bisericii și a slujitorilor săi au făcut ca aceștia să urască momentele de bucurie sufletească trăite de fiecare creștin.

 

Dacă ascultăm evocările sau citim despre ceea ce au trăit Mărturisitorii noștri din perioada comunistă, vom afla că Sărbătoarea Crăciunului era tot timpul denigrată și semnificația ei, îndepărtată de la adevărata esență pe care aceasta o poartă. Propaganda sistemului din vremea aceea apela la fel și fel de metode, cum ar fi, de exemplu, cea care îl viza pe ”personajul” Moș Gerilă, cel ce deturna atenția de la esența Sărbătoririi Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos sau despre felul cum erau rescrise colindele, eliminându-li-se orice cuvânt care aducea aminte de creștinism. O altă metodă a fost micșorarea importanței Crăciunului, prin sărbătorirea cu mai mult entuziasm  a Revelionului și poziționându-l pe acesta din urmă ca principală sărbătoare din timpul iernii.

 

Anii au trecut, Comunismul a dispărut ca sistem politic de conducere din țara noastră, iar sărbătorirea Crăciunului a revenit sub o altă formă și, mult mai târziu, cu o serie de teme de dezbatere fără sens.

 

Foarte mulți au căzut în această capcană a noului comunism care s-a transformat sub pretextul apărării drepturilor și libertăților individului. La început, au acționat prin teme care se refereau la protejarea și educarea comunităților marginale.

 

După ce au consumat și această temă, au trecut subtil spre dezbaterile privind homsexualitatea sau lesbianismul, iar mai apoi, spre tot ce înseamnă LGBT+. După ce au sădit bine în mintea unora temele privind minoritățile sexuale și au făcut din aceștia adevărați militanți fără conștiință, au trecut la adevăratele lor teme, adică atacarea Creștinilor, pe motiv că ei, LGBT-iștii sunt discriminați prin sărbătorile, slujbele religioase sau tradițiile moștenite (din prea vechi timpuri) și că ar fi duse mai departe după orânduială creștină caducă. Falsa discriminare adusă la nivel de dezbatere internațională pe plan politic a devenit astfel o armă de subordonare a creștinilor. Prin urmare, vorbim de o minoritate creată artificial pentru a supune o majoritate care (încă) gândește și trăiește normal.

 

Eliminarea Sărbătorilor cu tentă religioasă a fost gândită metodic din punctul de vedere al marketingului de către promotorii noului comunism. Sărbătoarea Crăciunului a fost, treptat, acaparată prin promovarea masivă a lui Moș Crăciun, sub pretextul că el este adevăratul personaj care contează în această nouă perioadă și că are grijă de toată lumea și doar asta trebuie să conteze ! Însă, după un timp, cei care se ocupă de propaganda neo-marxistă s-au gândit că nu e bine să fie denumit Crăciun, iar acum, cred de cuviință să excludă și acest termen, înlocuindu-l cu unul nou – Moșul Secret. Înlocuirea nu s-a putut face așa, direct către populație, prin reclame TV sau presă, ci a început prin exercitarea influenței în mediile controlate de ei, precum corporațiile internaționale, care sunt principalele promotoare ale ideilor de diversitate culturală. De acum înainte, copiii din toată lumea, nu vor mai primi cadouri de la Moș Crăciun, ci de la Moșul Secret (Este de reținut faptul că începe să se lucreze la ”modelarea” minții copiilor încă de când sunt mici).

 

După ce au punctat în felul acesta cum să fie eliminate adevăratele motive ale Sărbătorilor, anti-creștinii au trecut la punerea în aplicare la nivel legislativ a eliminării complete a Sărbătorilor, insuflându-ne ideea că ar fi bine să rămânem doar la nivelul de ”perioade frumoase” sau la ”timpul vacanțelor”. Dacă primele riposte ale creștinilor îi vor face să dea înapoi, atunci, acești anti-Creștini, prin următoarea lor mișcare, vor lucra mult mai pervers, pentru a-și pune în aplicare planurile. Zilele acestea am văzut ce s-a întâmplat cu noul ”Ghid de comunicare”, propus de Comisia Europeană.

 

Creștinii le-au dat un deget și i-au tolerat la început, atunci când acești Necredincioși au promovat tema libertății și drepturile minorităților, însă acum ei vor să ia adevăratele Sărbători, Tradițiile și Identitatea pentru a ne supune pe noi, marea majoritate a oamenilor.

 

Am ajuns să trăim într-o Nouă Dictatură, pe care nu chiar cu mult timp în urmă, noi, cei tineri, o vedeam doar în documentare, despre care citeam în cărțile de istorie sau o auzeam din mărturii. Acum trăim deja într-o perioadă în care, orice cuvânt normal spus în fața promotorilor neo-marxismului poate fi sancționat extrem de dur, iată, chiar de cea care a ajuns să fie astăzi UE.

 

Să ne rugăm, așadar, ca Bunul Dumnezeu să ne ajute să fim tari în fața acestui nou Război ideologic!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scurgere de informații din interiorul USR! Acuzații de fraudare a alegerilor! Capturi de pe WhatsApp

A izbucnit un scandal uriaș în interiorul Uniunii Salvați România! Acuzații de fraudare a alegerilor interne. E scandal între membrii USR Prahova. Potrivit unor capturi prezentate de Actualitatea Prahoveană, în cadrul USR Prahova se poartă dezbateri aprinse în jurul unei plângeri penale formulate, din câte se înțelege, de către deputatul Mihai […]