Codrin Ștefănescu, atac la Mihai Gâdea, chiar de ziua directorului Antena 3: ‘Văd cum te înjură lumea. Dimineața, când te bărbierești la oglindă, ești mândru de ceea ce vezi!’

2 0

Codrin Ștănescu a lansat un atac dur la adresa jurnalistului Mihai Gâdea, chiar de ziua directorului Antena 3, conform BUGETUL.ro.

 

Într-un mesaj pe Facebook, Ștefănescu îi urează „La mulți ani!” lui Gâdea, însă, totodată, îl atacă pe jurnalistul Antena 3, despre care spune că este plătit de noul PSD, iar el, Codrin, are interzis la televiziunea lui Dan Voiculescu.

La mulți ani, Mihai Gâdea! Azi împlinești 45 de ani și nu am uitat de ziua ta! Deși, noi nu mai vorbim de la condamnarea lui Liviu Dragnea! Și inteleg de ce, Mihai! Pentru cā Ciolacu, contractul cu Noul PSD, politica editorialā, CNN și alte mii de motive! Pentru cā sunt interzis la Antena 3, iar tu nu poți avea un prieten interzis! Dar îți promit, de ziua ta, cā voi ajunge din nou la putere. Și atunci ne vom regāsi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Mihai! Ne vom reaminti impreunā, zilele frumoase!

Când tu erai liber, iar eu vorbeam in emisiunile tale de abuzurile unui sistem toxic! Când am ieșit in stradā, ca sā nu se inchidā postul tāu de televiziune! Când discutam de dosarul Telepatia, de judecātoarea Camelia Bogdan, de mizeriile lui Portocalā și a DNA Prahova! Ce vremuri! Azi, mā uit pe pagina ta și vād cum te injurā lumea!

Aceeași care ne susținea nu cum mult timp in urmā. Spun oamenii cā tot din mii de motive, dar eu cred cā o sā le treacā. Vād atâția reziști in emisiunile tale, care ne înjurau de mamā și frați, dar eu nu mā supār! E democrație, nu-i așa? Dusmanii la ore de maximā audiențā, in prim plan, prietenii de altādatā, persoane nefrecventabile! La mulți ani, Mihai! Sper cā ești sănătos, iar dimineața, când te bărbierești la oglindā, ești mândru de ceea ce vezi!”, este mesajul lui Ștefănescu pentru Gâdea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO. Conservatorii și suveraniștii europeni s-au adunat la Madrid. PNȚCD, singurul partid din România prezent la reuniune

O delegație a PNȚCD, în frunte cu președintele Aurelian Pavelescu, a participat la summitul partidelor suveraniste din Europa, ce a avut loc recent la Madrid. PNȚCD a fost singurul partid din România la această întâlnire, la care au participat și: Premierul ungar Viktor Orban, prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki și președintele Assemblée Naționale din Franța, Marine Le Pen.