Croația preia modelul Ungariei și protejează copii de pedofilie și propaganda LGBT+

5 0

Potrivit R3Media, renumitul politician croat de opoziție Nikola Grmoja a anunțat propunerea unui pachet de proiecte de legi similare proiectului de lege anti-pedofilie introdus în Ungaria.

Scena politică croată a suferit un șoc masiv atunci când unul dintre cei mai renumiți deputați ai opoziției, Nikola Grmoja, a anunțat că va propune un set de proiecte de lege menite să protejeze copiii de pedofilie și îndoctrinarea ideologiei LGBT.

Grmoja, care este liderul adjunct al partidului „Most”, și-a prezentat ideea în mod deschis în mass-media croată. Când i s-a cerut să comenteze recenta reacție dură a UE față de legea maghiară privind protecția copilului, menită să protejeze copiii atât de pedofilie, cât și de ideologie, ceea ce duce la sexualizare prematură, Grmoja a răspuns că susține protecția copiilor.

El a adăugat că în curând va propune un proiect de lege similar în parlamentul croat.

Ulterior, Grmoja s-a confruntat cu atacuri din partea majorității presei croate. Mass-media a spus că Grmoja „a echivalat pedofilia cu LGBT”. Politicianul a răspuns atacurilor, afirmând că acestea sunt neadevărate și o interpretare necinstită a cuvintelor sale.

„Pedofilia este cea mai rușinoasă crimă pe care o poți comite, deoarece distruge o ființă tânără. Desigur, în acest context nu o putem compara cu atracția față de același gen. Când vorbim despre homosexuali adulți, vorbim despre relații consensuale și asta nu are nimic de-a face cu infracțiunea de pedofilie „, a spus el într-un interviu pentru wPolityce.pl

Acesta a adăugat că este totuși imposibil să nu se pună sub semnul întrebării o anumită influență negativă a ideologiei LGBT asupra copiilor.

Fiecare persoană are dreptul să decidă liber valorile cu care vrea să trăiască, dar sunt hotărât să lupt împotriva impunerii de ideologie agresivă copiilor.

„Vreau să subliniez că unele situații la care asistăm în așa-numitul Occident progresist, în care copiii cu vârsta de cinci, șase sau șapte ani sunt supuși unor operațiuni de schimbare de gen, nu pot fi separați de influența ideologiei LGBTQ. Această influență are consecințe grave asupra vieții lor. Este un scenariu pe care nu îl vom permite în Croația”, a declarat Grmoja.

El a recunoscut că se gândea de mult la un astfel de pachet de legi, iar ideea sa nu a fost influențată direct de noua lege maghiară. Cu toate acestea, astfel de legi erau o reacție la o anumită situație.

„Este un fapt că din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de pericolele și daunele ideologiilor care sunt impuse în prezent de surse străine de putere care sunt finanțate cu generozitate”, a menționat deputatul.

Politicianul a mai subliniat că statisticile oficiale arată că utilizarea copiilor în pornografie a crescut cu 30% în timpul pandemiei.

Grmoja a subliniat că susține pedepse mai severe pentru pedofili – în special cei cărora li s-a încredințat creșterea copiilor (profesori și preoți). De asemenea, el optează pentru introducerea unui registru pedofil pentru a împiedica aceste persoane să intre în contact cu minori.

Totuși, Grmoja a subliniat importanța de a lucra la dezvoltarea sexuală și psihologică a unui copil cu aprobarea părinților.

„În acest moment, cineva încearcă să redefinească viziunea existentă despre căsătorie și familie, pentru care croații au votat în referendum în 2013, când au definit căsătoria ca fiind o relație între bărbat și femeie și au adăugat această definiție la constituție”, a reamintit el.

Deputatul a avertizat că există forțe care încearcă să schimbe această definiție printr-o propagandă agresivă și care pătrund în toate nivelurile societății, inclusiv în școli și educație, notează Remix News.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Croația preia modelul Ungariei și protejează copii de pedofilie și propaganda LGBT+

  1. Croația este creștină ! Și le va merge bine ca societate ! Familii sănătoase, țara sănătoasă ! Asa scrie în cartea Sfânta !

  2. Nu mai scrieți titluri mincinoase! Una e o lege adoptată, alta o propunere a unui politician din opoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sondaj național. Cu cine ai vota dacă mâine ar avea loc alegeri parlamentare?

Post Views: 493