O nouă dată avansată în presa internațională pentru ‘invazia Rusiei în Ucraina’: Analiștii militari sunt atenți la ceea ce se întâmplă după 20 februarie

2 0

După ce s-a spus că Rusia va invada Ucraina miercuri, 16 februarie, în spațiul public apare o nouă dată-cheie. Experții militari sunt atenți la data de 20 februarie și la ceea ce se întâmplă de duminică încolo, conform BUGETUL.ro.

Analiștii în armata rusă au declarat, pentru Politico.com, că data de 16 februarie, avansată anterior, a distras atenția de la adevărata dată-cheie, cea de 20 februarie.

„Perioada de după 20 februarie a fost considerată întotdeauna una mai importantă. Suntem atenți să vedem ce fac trupele ruse atunci”, a precizat Michael Kofman, expert în armata Rusiei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezvăluire de ULTIMĂ ORĂ: Cu ce se OCUPĂ ACUM Petre Roman - Fostul premier a CONFIRMAT

       În spațiul public au apărut informații potrivit cărora fostul premier al României, Petre Roman, ar urma să părăsească țara. Contactat de Bugetul.ro, Petre Roman a infirmat. Totodată, el a dezvăluit cu ce ocupă actualmente. Petre Roman a precizat că este directorul… Citește AICI cu ce OCUPĂ ACUM fostul premier […]