Teresa Wojcik si-a lansat volumul 3 din “Cautand fericirea”

Ion MOTEA
5 0

Intr-o lume dominata de material si tehnologie, sa descoperi mereu un nou artist, indiferent de domeniu, este o adevarata minune a lumii.
La varsta adolescentei, tinerii viseaza cel mai mult la fericire, la iubire, la emotie.
Teresa Wojcik a lansat azi la Hotel Ibis din Bucuresti, volumul 3 din seria “Cautand fericirea”.

Romanul de dragoste „Cautand fericirea” prezinta confruntarea celor doua forte ce alcatuiesc echilibrul: iubirea si ura, binele si raul, plusul si minusul pe care le regasim in viata fiecaruia dintre noi.

Intruchipand in cele doua personaje Aimée si Hades provocarile si tentatiile adolescentei, autoarea Teresa Wojcik aduce prin aceasta carte un mesaj tinerilor de varsta ei: „Cautarea fericirii este o calatorie de introspectie spre echilibrul personal, spre desavarsirea comuniunii – spre viata insasi”.

In volumul 1, Hades si Aimée si-au infruntat teama de a fi sinceri cu ei insisi, pornind impreuna pe un drum necunoscut.

„O poveste de dragoste intre un «zeu al infernului» si un «inger cazut din cer», intr-o varianta mai light.” – Andreea Ilie

In volumul 2, Hades si Aimée parcurg impreuna acest drum care, in ciuda faptului ca devine tot mai neted si sigur, se bifurca intr-un mod neasteptat.

„O dragoste care aduce foarte usor cu ea emotia bucuriei, a fericirii totale – care te subjuga sub puterea ei pura si neinteresata.” – Mariana Mezin

In volumul 3, cu pasi tot mai precisi, Hades si Aimée ajung la capatul drumului, sfarsindu-si calatoria cu acelasi curaj si cu aceeasi sinceritate pe care le-au avut si la inceput.

Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Bella Women Romania.

Photo Credit: Alexander Emanuel Avram

Sursa: http://star-gossip.com/2019/10/25/temerara-adolescenta-scriitoare-teresa-wojcik-si-a-lansat-volumul-3-din-cautand-fericirea-2?fbclid=IwAR2qfPM5jOmjNjTXkpx3RLlLuK113viFkoeA6JGotx2Ra7ecsaLntVgY_38

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oricâte calomnii am primi, nimic nu ne poate face să-L trădăm pe Cel în Care noi credem – Episcopul Ignatie

„Oricât ar fi de pusă în pericol viaţa noastră, oricâte calomnii şi dispreţ am primi din partea celor care sunt ostili Bisericii, nimic nu ne poate face să capitulăm, să renunţăm, să-L trădăm pe Cel în care noi credem”, a spus vineri Episcopul Ignatie al Huşilor.