Se va confrunta România cu un val de discriminări? Alexandru Rafila: ‘Nu e în regulă această separare, discriminare a copiilor între vaccinați și nevaccinați’

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a declarat că școlile în care copiii se vor afla în siguranță vor fi cele în care părinții copiilor sunt vaccinați anti-COVID-19.

1 1
Eu sper să nu se întâmple lucrul ăsta, că nu e în regulă această separare, discriminare a copiilor între vaccinaţi şi nevaccinaţi, mai ales că până la vârsta de 12 ani, în mod evident, ei nu se pot vaccina chiar dacă părinţii lor ar dori acest lucru.
Însă cred că mesajul pe care ar trebui să-l transmitem este următorul: şcolile cele mai sigure vor fi şcolile în care părinţii copiilor vor fi vaccinaţi.  Asta este, de fapt, protecţia maximă şi responsabilitatea pe care să poată să o ofere părintele copilului lui când merge la şcoală.
Pentru că dacă marea majoritate a părinţilor şi adulţilor cu care trăieşte împreună copilul sunt vaccinaţi, riscul de transmitere în şcoală, posibilitatea de transmitere în şcoală va fi foarte, foarte mică şi cred că ar trebui să explicăm acest lucru oamenilor: vreţi să aveţi o siguranţă în ceea ce priveşte copilul vostru la şcoală, încercaţi voi să vă vaccinaţi ca să-l protejaţi”, a afirmat Alexandru Rafila, conform news.ro, citează Bugetul.ro.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
50 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Se va confrunta România cu un val de discriminări? Alexandru Rafila: ‘Nu e în regulă această separare, discriminare a copiilor între vaccinați și nevaccinați’

  1. Suntem imunizati peste 85%. Doar prostii se mai vaccinează din proprie inițiativa, restul sunt constrânși cu interzicerea dreptului de deplasare și a locului de muncă!
    Ps: NU va lăsați constrânși! Nu stați acasă,
    nu va dati demisiile, mergeți la serviciu ca și pana acum, dacă va concediaza ii dati în judecata sa le iasă pe nas. Un avocat cost 1500-2000 lei pt un proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Daniel Ghiță, ieșire furibundă: 'Guvernul PNL – USR PLUS este nu doar penal, pușcăriaș, evazionist, puțin alcoolic și, până la proba contrarie pe care Cîțu încă nu a produs-o, chiar afumat de-a binelea'

Deputatul PSD Daniel Ghiță a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Florin Cîțu, Klaus Iohannis și a Coaliției de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR   ”Guvernul penal Cîţu trebuie trimis acasă până nu începe să-şi numească miniştrii direct din puşcărie La ce apetit pentru penali a dezvoltat Guvernul condus de […]