Deputatul PNL, Daniel Gheorghe – Vă întrebați oare de ce Biserica Ortodoxă este atât de atacată și insultata de tot felul de elemente extremiste și de adepții „lumii noi”?

Redactia
3 0

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, ne explică printr-o postare pe Facebook de ce Biserica Ortodoxă Română este atacată din ce în ce mai mult.

”Vă întrebați oare de ce Biserica Ortodoxă este atât de atacată și insultata de tot felul de elemente extremiste și de adepții „lumii noi”?

Foarte simplu: în România, Biserica Ortodoxă are 3 trăsături care deranjează tare de tot : ea este păstrătoarea valorilor spirituale și morale creștine care sunt temelia libertății personale și a demnității umane; ea este instituția care duce pe mai departe moștenirea identitară românească și fiind biserica noastră străveche își leagă numele și trecutul de istoria neamului românesc și de ființa sa; Biserica Ortodoxă Română este eminamente românească iar astăzi a simți românește în România ori a fi loial și devotat Țării începe să sune tot mai indezirabil în urechile unora. Evident că în urechile celor care vor să fărâme orice lucru care se leagă direct de Credința în Dumnezeu ori de moștenirea celor două milenii de civilizație și cultură creștină în Europa și în întreaga lume! Putem opri revoluția ideologică a noului totalitarism doar dacă ne amintim cine suntem, de unde venim și încotro mergem, neuitând niciodată că suntem o națiune clădită sub cupola Bisericii! ”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CEI "ALEȘI"

CEI „ALEȘI”Există discuții aprige,între diferite popoare și conducătorii lor,despre cine ar fi cei „aleși”,cei care ar avea prioritate.Putem afla aici teorii detestabile de tip rasist.Teorii absurde despre rase „pure” care, în fapt, nu există,toți oamenii fiind amestecați.Așa au apărut teoriile rasiste naziste sau,mai nou,forma nouă și încă mai penibilă, a […]

You May Like