La Lorraine România a investit la Câmpia Turzii peste 12,5 milioane de euro pentru instalarea unei noi linii de producție

Ion MOTEA

Cea mai mare fabrică de produse de panificație şi pre-coaptă congelată și produse de patiserie congelată panificație și de produse de patiserie pre-coapte din România, La Lorraine România, a investit la Câmpia Turzii peste 12,5 milioane de euro pentru instalarea unei noi linii de producție.

0 0

”Investiția atrage după sine crearea a zeci de noi locuri de muncă.  Astfel, până la sfârșitul acestui an vor fi angajate 20 de persoane, urmând ca până la finalul anului viitor să mai fie angajați încă 40 de operatori. Fabrica de produse de panificație și patiserie pre-coaptă va avea nevoie de oameni cu un nivel de pregătire tehnică ridicat, precum și de proaspăt absolvenți ai școlilor profesionale sau a liceelor cu profil tehnic care doresc să învețe și să se dezvolte în echipa La Lorraine România”, se arată în comunicatul companiei.

Cea de-a cincea linie de producție, aproape în totalitate automatizată, având o capacitate de producție de 160.000 de produse pe zi va fi dedicată pâinii de tip rustic de o calitate superioară, făcută cu ingrediente nutritive precum maiaua și semințele.

”Sistemul de ambalare este tehnologizat, pregătirea cutiilor și etichetarea făcându-se automat, viteza de ambalare fiind de două pâini pe secundă. Linia este deja funcțională, iar produsele făcute în fabrica din Câmpia Turzii vor ajunge atât pe piața internă, cât și la export în țări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria și Grecia”, se mai menționează în comunicat.

La Lorraine România este unul dintre principalii furnizori de produse pre-coapte de pe piața din România. În anul 2018, în fabrica din Câmpia Turzii s-au făcut 36.000 de tone de produse de panificație pre-coaptă și produse de patiserie congelată dintre care 30.000 de tone au ajuns pe piața internă, iar 6.000 de tone au ajuns la export, citează Cotidianul Agricol

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reacția lui Adrian Năstase după ce i-a fost retrasă decorația de către Klaus Iohannis

”Klaus Iohannis a inceput să construiască „România normală”, anuntând că a decis să-mi retragă ordinul „Steaua României”, in grad de Mare Cruce, după ce mă invitase la Cotroceni, la receptia organizată cu ocazia Zilei nationale”, a scris fostul premier pe blog.