Kievul neagă pierderea a 4 sisteme HIMARS oferite de SUA

APOSTOL Stan
0 0

Ministerul rus al Apărării a anunţat, vineri, că în ultimele săptămâni forţele militare ruse au distrus patru sisteme de artilerie HIMARS, furnizate Ucrainei de Statele Unite, dar Kievul susţine că informaţiile nu sunt reale.

În perioada 5-20 iulie, „patru lansatoare şi un vehicul de încărcare din cadrul sistemelor multiple de rachete HIMARS au fost distruse”, a comunicat Ministerul Apărării de la Moscova, citat de agenţia Reuters.

Administraţia Volodimir Zelenski a negat informaţiile, catalogându-le drept „false”, cu argumentul că au rolul de a submina susţinerea militară oferită de Occident Ucrainei.

Informaţiile nu pot fi verificate din surse independente.

Kievul a salutat primirea a opt sisteme antiaeriene HIMARS, afirmând că echipamentele pot schimba cursul războiului cu Rusia, conform stiripesurse.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul Ciucă strânge cureaua: De la 1 august începe raționalizarea!

Guvernul Ciucă a anunțat data oficială de la care instituțiile publice vor fi supuse raționalizării: 1 August 2022. Ministerele vor fi obligate să reducă cheltuielile cu 10%, angajații instituțiilor publice vor fi nevoiți să reducă consumul de apă, energie, gaze și de carburant. După ce va fi gata rectificarea bugetară, […]

You May Like