CTP, ieșire dură la adresa lui Florin Cîțu: ‘Se dă rocker, popular, tânăr, prin această poziție. Nu e în regulă deloc’

APOSTOL Stan

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce premierul Florin Cîțu a avut miercuri o ieșire fără precedent la adresa ziariștilor, în care le-a spus jurnaliștilor că ”nu s-au civilizat”.

3 0

”Asta arată ce ar putea deveni dl Cîțu atunci când va avea destulă putere. Nu știi cum e omul până când nu-i dai destulă putere, atunci vezi cu cine ai de-a face. Dl Cîțu, care acum e cu Foo Fighters, cu tricouri, cu Vama Veche, se dă rocker, popular, tânăr, prin această poziție ați văzut cu câtă aroganță gratuită le vorbește acestor oameni care își fac meseria.

Ziaristul trebuie să fie insistent, să stea pe holuri ore întregi, așteaptă în picioare, doar-doar iese un politician. Și dacă nu reușește să obțină ceva, atunci s-ar putea să fie mustrat la redacție. Oamenii ăia își făceau meseria. Cum poate dl Cîțu să aibă această reacție, să se uite de sus, cu trufie? Cum adică „nu v-ați civilizat”? Ce e necivilizat? Pe hol, la ieșirea de la ședință, în toată lumea vin jurnaliștii și întreabă. Nu e în regulă deloc cum dintr-o dată din persoana asta tinerică și simpatică a domnului Cîțu a ieșit un cap verde care mie nu mi-a plăcut deloc”, a spus Cristian Tudor Popescu, notează digi24.ro

Dialogul dintre ziariști și premierul Florin Cîțu:

Jurnalist: Doar cu Liviu Dragnea mai făceam astfel de imagini. Vă plac?
Florin Cîțu: Nu v-aţi civilizat în 30 de ani de zile. În orice ţară civilizată, declaraţii se dau într-un spaţiu normal. Vă aşteptăm la Guvern, la declaraţii.
Jurnalist: De ce ne spuneţi că nu suntem civilizaţi?
Jurnalist: Ne-aţi jignit, domnule premier. Aşteptăm scuze din partea dumneavoastră, pentru că ne-aţi spus că în 30 de ani nu ne-am civilizat.
Florin Cîţu: Am spus că declaraţiile le dau la Guvern.
Jurnalist: Aţi spus că nu suntem civilizaţi. În 30 de ani nu ne-am civilizat.
Jurnalist: Dumneavoastră sunteţi un om civilizat pentru că ne jigniţi, domnule premier?
Florin Cîţu. Nu v-am jignit. Am spus foarte clar că declaraţiile le fac la Guvern, într-un cadru normal, frumos, nu alergăm unii după alţii, notează.g4media.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La concerte doar cu vaccinul făcut. Emil Boc: ‘Nu se poate vorbi de discriminare. Organizatorii de evenimente ar trebui să spună: Ai vaccin, intri la festival’

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, le cere celor care organizează festivaluri să susțină imunizarea populației împotriva COVID-19. Organizatorul festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, Edi Chereji, a declarat că speră ca autoritățile să le dea voie să participe și celor care au trecut prin boală sau celor care se testează, pentru că altfel, ar fi vorba despre o măsură discriminatorie.