Coronavirus: Primul deces confirmat în Europa

2 0

Un turist chinez a murit în Franța după ce a contractat noul coronavirus – prima fatalitate din cauza bolii din afara Asiei.

Victima era un bărbat de 80 de ani din provincia Hubei din China, potrivit ministrului francez al Sănătății, Agnès Buzyn.El a ajuns în Franța pe 16 ianuarie și a fost plasat în carantină la spitalul din Paris, la 25 ianuarie, a spus ea. Numai trei decese au fost raportate anterior în afara Chinei continentale – în Hong Kong, Filipine și Japonia. Cele mai recente cifre emise de autoritățile chineze de sănătate duminică arată alte 139 de persoane care au murit în cel mai grav lovit Hubei, ceea ce a adus numărul total care a murit în China la peste 1.600.

Dar Hubei a raportat și 1.843 de cazuri noi în cifrele emise duminică, o scădere a numărului anunțat sâmbătă. Numărul total de cazuri din China de la focar este de peste 68.000. Ministrul chinez de externe, Wang Yi, a declarat sâmbătă că focarul din Hubei este acum gestionat mai eficient – „indicând că, în general, epidemia este controlabilă”. Vorbind la o conferință de securitate din Germania, domnul Wang a spus că numărul persoanelor care s-au recuperat a ajuns la peste 8.000 vineri. În cadrul aceleiași întâlniri, șeful Organizației Mondiale a Sănătății a spus că toate țările trebuie să fie pregătite pentru sosirea virusului conform BBC.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

News alert: Reguli noi după post-Brexit

Marea Britanie va „opri robinetul” forței de muncă străine, cu un nivel scăzut de calificare și va solicita tuturor lucrătorilor calificați care doresc să vină în țară să aibă o ofertă de muncă și să îndeplinească cerințele de salariu și limbă, deoarece stabilește regulile post-Brexit de la anul urmator. Marea […]

You May Like