Cătălin Berenghi, cunoscut pentru protestul împotriva construcției mega-moscheii în Capitală, a început strângerea de semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale din toamnă.

17 3Cătălin Berenghi, cunoscut pentru protestul împotriva construcției mega-moscheii în Capitală, a început strângerea de semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale din toamnă. De asemenea, acesta și-a anunțat interția de a candida și la alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Formularul poate fi descărcat AICI.

Cătălin Ioan Berenghi a fost luptător în Legiunea Străină. Antrenat în 4 războaie, specialist genist (minaj, deminaj, manevrare explozibil), distrugător de lunetiști, alpinist si schior, ghid montan, instructor prim ajutor, instructor scoală de ghizi montani și instructor cursuri supravietuire, Berenghi este cel care a plimbat o ceată de purcei vopsiţi în tricolor pe terenul din Bulevardul Expoziţiei unde ar urma să se ridice Mega-Moscheea şi a îngropat alţi doi acolo pentru a spurca zona, a ridicat o cruce ortodoxă adusă din Moldova sfinţind-o creştineşte şi, după ce premierul Ponta a cerut autorităţilor să-i facă dosar penal, bucureşteanul l-a îngropat simbolic pe „Ponta Turcitul” acolo și a dat în judecată Guvernul pentru anularea HG emisă de Ponta pentru mega-moschee. Zeci de mii de români i s-au alăturat acestuia în procesul de pe rolul Curții de Apel. Construcția moscheii s-a anulat înainte ca judecătorii să apuce să se pronunțe în proces.
„Am început campania pentru strângerea celor 200.000 semnături, sunt foarte multe iar timpul este foarte scurt! Legea a fost special făcută să nu poată participa decât cei care au organizații mari și puternice, cei mici se vor auto elimina prin incapacitatea lor de a strânge cele 200 000 semnături. Hai să le dăm peste bot, să le arătăm că se poate!”, a anunțat Cătălin Berenghi, liderul partidului DAC, pe Facebook.
„Incepand de astazi, voi fi prezent pe toate listele electorale (prezidentiale, locale, parlamentare), pana cand voi ajunge pe o pozitie de unde voi putea face mai mult decat am facut pana acum, pentru tara si poporul meu.

Am fost determinat sa iau aceasta decizie pentru simplul fapt ca m-am saturat de mizeria din jurul nostru, pentru ca oriunde m-as uita nu reusesc sa vad lumina de la capatul tunelului.
Motivele sunt multe, dar voi enumera cateva dintre ele:
– Intre 6-8 milioane de romani sunt plecati din tara, obligati sa munceasca departe de casele lor, chiar membri din familia mea (peste 400 000 copii nascuti in 2018 in afara Romaniei);
– Taierea padurilor cu acordul politicienior;
– Vanzarea pamantului catre straini (40% din pamantul romanilor este deja vandut catre straini);
– Exploatarea resurselor minerale de catre straini cu acordul ultimilor 3 presedinti ai Romaniei;
– Tratarea poporului roman ca o populatie de lumea a-3-a;
(Romanul nu poate sa mai produca nimic in tara lui!)
– Industria este pusa pe butuci, aproape inexistenta;
– Turismul: avem munte, mare, campie, delta, traditii si multe obiective Unesco (dar din pacate doar turismul sexual ii ajuta pe unii);
– Agricultura: Romania era candva ”Granarul Europei”,dar astazi balariile, indolenta si pesta porcina inventata, domnesc peste tara noastra
(NU MAI GASESTI O PAINE ROMANEASCA!);
– Sanatatea: Ocupam detasat primul loc la imbolnavirile de cancer din UE,
(NU MAI AVEM NICI MACAR INDUSTRIA MEDICAMENTELOR ROMANESTI, CUMPARAM VACCINURI SI OTRAVA DE LA ALTII!);
– Invatamantul: candva performant, este astazi caracterizat de mii de scoli care nu au aviz de functionare si au wc-ul in curte
(Nu avem niciun manual romanesc !);
– Transporturile: flota navala evaporata, transporturile aeriene sunt varza, iar celor feroviare li se astepta sfarsitul;
– Aparare: cu resurse si moralul la pamant;
– Justitie: judecatori, procurori, avocati implicati in protocoale si tot felul de combinatii, fraude si faradelegi. Acesti functionari de lux au pensii si salarii barosane, fara niciun fel de responsabilitate
(Niciun procuror nu mai poate citi romaneste din constitutie!);
– Mediu: dispar zilnic zeci de hectare de padure, raurile sunt poluate zilnic cu diverse otravuri, sute de tone de gunoi sunt aduse din toata Europa pentru a fi incinerate la noi in tara.
– Apa:o platim la francezi
– Curentul electric:il platim la italieni
– Gazul: il platim la francezi si rusi
– Benzina si motorina: la austrieci
ROMANIA ESTE O TARA EXTREM DE BOGATA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, IAR POPORUL ROMAN ESTE HARNIC SI MANDRU, INSA A FOST CONDUS DE CLASA POLITICA SPRE EXTERMINARE IN ULTIMII 30 DE ANI.
POPORUL ARE NEVOIE DE UN CONDUCATOR CARE SA FIE CREDINCIOS, SA-SI IUBEASCA TARA SI CARE SA STIE SA-I REDEA ACESTUI POPOR DEMNITATEA PE CARE O MERITA.
NU VA PROMIT NIMIC, DAR AM SA INCERC SA SCHIMB MULTE!
AJUNGE CU BATJOCURA, NOI SUNTEM ROMANI!
MA AJUTATI SA STRANG CELE 200.000 SEMNATURI?”, scrie Presedinte Partidul DAC, Catalin Ioan Berenghi

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/catalin-berenghi-activistul-civic-care-a-oprit-constructia-mega-moscheii-strange-semnaturi-pentru-a-candida-la-prezidentiale/?fbclid=IwAR18a-Ag6QJwXadn7per8bc09hi2BmkPxHiqfz-3mJQLY5gVjbbQ1C8If80Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Cătălin Berenghi, cunoscut pentru protestul împotriva construcției mega-moscheii în Capitală, a început strângerea de semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale din toamnă.

  1. Da tot se vorbeste de strangerea acestor semnaturi,dar cum putem sa sustinem cauza unde trebuie sa semnam??

  2. DA din tot sufletul si Doamne ajuta! România are nevoie de un președinte cu sufletul mare si dragoste de țara! Cătălin Berenghea mult succes!

  3. M_as bucura sa nu fie o altă manevra politica. Cred că un om care iubește neamul nostru are un vot de la cel de buna credința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DNA cere 10 ani închisoare pentru Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenţă

Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti condamnarea lui Bogdan Olteanu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, la o pedeapsă maximă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, respectiv 10 ani închisoare, într-un dosar în care este acuzat că a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.