Elena Lasconi pusă la colț de musceleanul Mihai Eftimie

4 1

Este cunoscut faptul că Elena Lasconi, fosta jurnalistă PROTV, candidează la Alegerile locale din 2020 pentru funcția de Primar al Municipiului Câmpulung, județul Argeș, susținută de alianța politică USR-PLUS! Cu toate acestea, gafele se țin lanț de frageda politiciană.

În primă fază, Elena Lasconi a furat startul campaniei, fiind într-un pas alergător de propagandă electorală de mai bine de jumătate de an. A urmat o amendă de 500 de lei pentru acțiunea de lipire de afișe cu numele și partidele care o susțin prin tot orașul, după cum titrează G4Media (https://www.g4media.ro/elena-lasconi-fosta-vedeta-tv-care-candideaza-la-primaria-campulung-muscel-a-fost-amendata-de-primarul-in-functie-pentru-ca-face-campanie-impotriva-unui-incinerator-de-animale-si-deseuri.html), amendă pe care candidata a anunțat că o va contesta în instanță.

Pe lângă acestea, activistul civic Mihai Eftimie, cunoscut în oraș pentru acțiunile patriotice pe care le întreprinde de mai mulți ani fără a profita politic de acestea, se arată indignat de modul în care Elena Lasconi a încercat să profite de pe urma problemei legate de construcția unui incinerator de animale la marginea orașului. Conform spuselor musceleanului, el este cel care a reușit să oprească construcția incineratorului, meritele Elenei Lasconi fiind nule. Mihai Eftimie se bazează în acest sens pe faptul că a fost primul care a anunțat presa, poliția și procuratura iar prin intermediul asociației din care face parte, în două zile lucrările de construcție au fost stopate prin Hotărâre de Consiliu. Redăm mai jos textul postat de Mihai Eftimie pe o rețea de socializare:

„Când furi evenimente din presa locală la care nu ai nici o contribuție și te lauzi cu ele, când furi startul într-o campanie electorală mascată pe la diverse televiziuni, când te lauzi cu acțiuni de voluntariat inventate pe care nu le-ai făcut niciodată, când minți ca „primarul își face incinerator” și multe altele, toate acestea vorbesc mult de caracterul tău de OM înainte de cel de politician începător.
În rest îți doresc succes în viața politică, cu mască sau fără mască!“

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

OMS, atrage atenția: ”Nu există o soluție magică, pentru moment și ar putea să nu existe niciodată”

OMS atrage atenția că poate nu va exista niciodată o ”soluţie magică” împotriva pandemiei noului coronavirus, în pofida speranţelor date de cercetări cu privire la eventuale vaccinuri împotriva covid-19. ”Un anumit număr de vaccinuri se află de-acum în faza a treia a testelor clinice, iar noi sperăm să dispunem de […]

You May Like