ÎPS Teodosie, despre noile cărți de identitate: ‘Tricolorul este simbolul nostru, pentru care au murit atâția soldați! E identitatea noastră!’

APOSTOL Stan
3 0

„Românii trebuie să îşi spună cuvântul!”. Intervenție publică a Arhiepiscopului Tomisului, o adevărată lecție pentru cei care, în aceste zile sfidează istoria, logica și democrația.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a intervenit aseară în emisiunea lui Victor Ciutacu subliniind ferm că absența simbolului național, tricolorul, de pe noile cărți de identitate ”e ceva împotriva logicii, împotriva democraţiei!”
”Tricolorul este simbolul nostru, pentru care au murit atâţia soldaţi! E identitatea noastră! E de neacceptat”, a declarat ÎPS Teodosie, subliniind – ”Cum a spus Patriarhia, tricolorul de ce să lipsească de pe buletin”.
Înaltul Ierarh spune ferm: ”E ceva împotriva logicii, împotriva democraţiei! Democraţia înseamnă ca majoritatea să îşi spună cuvântul. Orice lege de democraţie ne spune asta. Cei care vin şi spun altceva, sunt antidemocratici”.

Înaltul ierarh s-a pronunțat în acest sens și în privința controversatei schimbări a rubricii ”sex” cu ”gen”, așa cum pretinde Bruxellesul.

”Ceea ce a fost până acum a fost acceptat logic, firesc, de ce să venim cu ceva camuflat care dă apă la moară unor lucruri nefireşti”, a declarat ÎPS Teodosie, conchizând – ”Cred că românii trebuie să îşi spună cuvântul”.
Adică, un referendum pe aceste teme – mai ales că vizează toți românii. O propunere concretă, democratică!
Altfel spus, o lecție de patriotism dar și de moralitate dată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, cel care devenit, în această perioadă de mari încercări, un principal reper al rezistenței românilor întru credință și identitate națională, conform ro.sputnik.md.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cancelarul Angela Merkel: 'Ce am subestimat absolut a fost cât de incredibil de rapid trupele afgane au renunțat în fața talibanilor'

Cancelarul Angela Merkel a declarat miercuri că Germania este pregătită să discute cu talibanii pentru a proteja câştigurile din ultimii 20 de ani, dar nu va oferi militanţilor vreun acord necondiţionat. Merkel a precizat că Guvernul german va continua evacuările pentru armată şi personalul de dezvoltare care a lucrat cu […]