Ludovic Orban devine istorie pentru PNL. Florin Cîțu: ‘E nevoie de un alt tip de politician’

3 0

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că e nevoie de „un alt tip de politician”, în condiţiile în care România şi Europa se schimbă.

 

„Cât priveşte candidatura, din punctul meu de vedere cred că este nevoie, România se schimbă, Europa se schimbă, lumea se schimbă, e nevoie şi de un alt tip de politician. Liberalismul înseamnă în opinia mea, totuşi, să luăm decizii în echipă, împreună. Suntem o echipă şi toţi trebuie să participăm şi la bine, dar şi la greu. Eu vă asigur că în mandatul meu nu va exista niciun minut în care un membru PNL să nu fie mândru de faptul că face parte din această echipă liberală”, a declarat Florin Cîţu, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

Premierul a subliniat că doar alături de colegii de partid România va fi liberală.

„După cum ştiţi, eu vorbesc mai puţin şi fac mai mult, de aceea ce spun fac şi fac bine şi până acum am demonstrat. Împreună facem România liberală”, a declarat Florin Cîţu, informează agerpres.ro,citează Bugetul.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sorin Roșca Stănescu: ‘Atât Klaus Iohannis, cât și statul subteran vor acționa în bună înțelegere pentru scoaterea din joc a lui Ludovic Orban’

Sorin Roșca Stănescu a transmis că în bătălia aflată abia la început pentru șefia PNL, unul dintre competitori, respectiv Ludovic Orban, a încălcat grav regula jocului. A anunțat de capul lui, fără a avea nicio asigurare în acest sens, din nicio direcție cât de cât relevantă, că dacă va câștiga […]