Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, sare în apărarea liderilor AUR: ‘Sistemului i s-a făcut frică și vrea să taie AUR din rădăcini’

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a postat pe profilul său de Facebook un mesaj de susținere pentru liderii AUR, George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă, care sunt supuși unui adevărat linșaj mediatic.

12 1
”PRESTAȚII FOARTE BUNE LA AUR
Am urmărit, chiar dacă fragmentar, prestațiile liderilor AUR, George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă. Puși sub presiunea unor moderatori agresivi și insinuanți, aflați în complicitate cu invitații de lux de la PNL, USR-PLUS și PSD. Nu doar au făcut față relei credințe și confruntărilor, dar i-au pus pe toți în dificultate.
E clar că sistemului i s-a făcut frică și vrea să taie AUR din rădăcini. Că sunt produsul laboratoarelor, sunt șovini, naționaliști, legionari și anti-europeni. De ce au candidat soț și soție în alegeri? Până la analize pe text ale unui roman scris de Sorin Lavric, cel care l-a tradus pe Heidegger (cea mai dificilă scriitură de limbă germană), cu fraze scoase din context.
Nimeni nu-i poate acuza, însă, de corupție sau afaceri cu statul. Nici povestea cu candidaturile de soț și soție nu este ceva ilegal, pentru că sunt aleși, iar nu funcționari publici. N-am văzut nici acuze că ar fi copii sau nepoți de securiști și torționari, pe care îi găsim la partidele acuzatoare.
Discursul lor nu este afectat nici de limba de lemn a politicii corecte. Și curajul cu care și-au apărat pozițiile.
Desigur, nu au în spate deconturi politice, ceea ce reprezintă un mare avantaj. Chiar și așa, prestațiile sunt foarte bune, credibile.
E nevoie să denunț linșajul mediatic la care sunt supuși de sistem. Să păstrăm cumpăna dreaptă. Și acolo unde au dreptate, să le dăm dreptate. Nu este ușor ce fac”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, sare în apărarea liderilor AUR: ‘Sistemului i s-a făcut frică și vrea să taie AUR din rădăcini’

  1. Ma bucur ca în sfârșit mai sunt și oameni care asa cum se spune ” îi dau cezarului ce-i al cezarului”. Doamne ajuta sa trăim într-o Românie civilizată și cu adevărat normală

  2. Băieți stați pe metereze și nu dați înapoi. Adevărul, Dreptatea, Dumnezeu și oamenii adevărați sunt cu voi. America va susține. Ne rugăm pentru izbândă și succes. Nu vă lăsați la neghiobi !!!

  3. Sustin AUR! In sfarsit un partid care imi da speranta sa ma intorc in Romania, pentru ca am 15 ani de cand locuesc In londra
    Cred ca vor avea mari schimbari in politica din Romania si cared ca in sfarsit Dumnezeu incepe o reforma in tara noastra!

  4. Am toată încrederea că, George Simion, împreună cu cei doi, Claudiu Tîrziu și Adriana Șoșoacă, vor face tot ce le stă-n putință să schimbe în înteresele acestui popor țara în care trăim. Îi așteaptă o luptă grea, în primul rând cu sistemul care ne conduce țara, ceea ce nu este ușor deloc. Să-i ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adrian Năstase: 'Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcălește pe nimeni'

Fostul prim-ministru și lider PSD Adrian Năstase a lansat acuze dure la adresa președintelui Klaus Iohannis. ”Ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările” de la Cotroceni? Evident că nu. Si mă bucur că au luat această decizie. Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcălește pe […]