News alert: Reguli noi după post-Brexit

3 0

Marea Britanie va „opri robinetul” forței de muncă străine, cu un nivel scăzut de calificare și va solicita tuturor lucrătorilor calificați care doresc să vină în țară să aibă o ofertă de muncă și să îndeplinească cerințele de salariu și limbă, deoarece stabilește regulile post-Brexit de la anul urmator.

Marea Britanie a părăsit formal Uniunea Europeană la sfârșitul lunii ianuarie, dar o perioadă de tranziție este în vigoare până la 31 decembrie, timp în care se schimbă puțin. În acest moment, cetățenii Uniunii Europene sunt capabili să se deplaseze liber între statele membre, determinând unii britanici să voteze Brexit în referendumul din 2016, în încercarea de a reduce numărul de persoane care sosesc în țară.

„Noul nostru sistem de imigrare va opri robinetul forței de muncă ieftine și străine cu un nivel scăzut de calificare”, a scris ministrul de interne Priti Patel în ziarul duminică The Sun. „Începând cu anul viitor, toți lucrătorii calificați vor trebui să câștige suficiente puncte pentru a lucra în Marea Britanie. Vor trebui să vorbească engleză, să aibă o ofertă fermă de muncă și să îndeplinească cerințele salariale. ” Patel a spus că „numerele generale” se vor încadra în plan.

Unii politicieni din opoziție au susținut că restricțiile privind imigrația ar putea dăuna serviciilor publice, cum ar fi Serviciul Național de Sănătate, care în anumite domenii se bazează pe cetățenii UE care lucrează ca asistenți medicali și medici. Guvernul a spus că va acorda puncte suplimentare celor care lucrează în sectoarele în care există o deficiență de competențe. Londra și Bruxelles vor petrece în acest an negocierea condițiilor unui acord post-Brexit, care va intra în vigoare la 1 ianuarie, cu liniile de referință deja trase asupra cât de mult se va scăpa de Marea Britanie de regulile și reglementările UE ,conform Reuters.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

U.N. afirmă că Libia embargoul asupra armelor este o „glumă” și solicită responsabilitatea

Un embargou privind armele menit să reducă luptele în Libia a devenit lipsit de sens din cauza încălcărilor și este imperativ ca cei care îl încalcă să fie trași la socoteală, a declarat duminică un înalt oficial al U.N. „Embargoul asupra armelor a devenit o glumă, cu toții trebuie să […]