Ion Cristoiu: ‘La ora actuală chiar ar trebui să fim îngrijorați. Noi n-avem în Europa un lider. Oamenii ăștia nu știu nimic’

1 0

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a afirmat că în acest moment pe scena mare a UE se conturează o criză în mai multe state importante și Europa nu are un lider. Italia, Anglia și Franța sunt paralizate și Macron se crede Napoleon al IV-lea.

Franța, are o mare problemă, pentru că fiind republică prezidențială și Macron fiind și el un fel de Napoleon al IV-lea, el a în primul mandat am mers foarte bine, că avea un partid al lui, un fel de REPER. Acum nu mai are și în asemenea momente Franța are nevoie de măsuri și de majoritate absolută.

Acolo e „hăis -cea”. Orice măsură pe care o propune el are probleme în Parlament. Deci acolo e o paralizie. Italia va intra în paralizie, pentru că până pe 27 septembrie toate partidele vor fi cu ochii la sondaje și nu-și permit.

Anglia e și ea cum e, pentru că acolo e o concurență și nu s-a stabilit încă. Bulgaria probabil va face anticipate”, a declarat Ion Cristoiu.

Întrebat cine ia decizii la nivelul UE, Ion Cristoiu a spus: „Cetățeanca aia Ursula. Eu nu pot să înțeleg. La ora actuală chiar ar trebui să fim îngrijorați. Noi n-avem în Europa un lider. Oamenii ăștia nu știu nimic.

Vine președinta Comisiei Europene.. Păi pe ea cine a mandatat-o să propună 15 %?. Ea nu este aleasă…

Trebuie să spunem telespectatorilor că consumul de gaz este un consum de artificii. Este un consum calculat. Adică în momentul în care reduci cu 15 % trebuie să umble la ceva”, a declarat Ion Cristoiu, conform Gândul.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Recep Erdogan amenință SUA: ‘Trebuie să părăsească acum estul Eufratului. Hrănește grupurile teroriste de acolo’

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan și-a reiterat criticile la adresa SUA, spunând că America „hrănește” gruparea teroristă PKK/YPG din nordul Siriei, nu departe de granița Turciei.   SUA trebuie să-și retragă forțele din regiunile din Siria la est de râul Eufrat, ca parte a procesului de pace de la Astana […]

You May Like