Teodor Meleşcanu, validat în funcţia de preşedinte interimar al Partidului Forţa Naţională: Suntem un partid de centru

Redactia
0 0

Consiliul Naţional al Partidului Forţa Naţională (PFN) a validat, sâmbătă, numirea în funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii a lui Teodor Meleşcanu, preşedintele Senatului.

De asemenea, Graţiela Gavrilescu a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte al PFN, iar deputatul Ştefan Băişanu – purtător de cuvânt al partidului.

Meleşcanu a declarat, cu această ocazie, că PFN este un partid de centru, cu preocuparea de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice şi politice care să asigure progresul.

„Cu ocazia discuţiilor de astăzi au fost validate toate poziţiile de preşedinţi judeţeni, la nivelul partidului, la nivelul ţării, la nivelul Bucureştiului, şi avem deja o structură care se constituie dintr-un nucleu central dur, cu toţi liderii judeţeni şi mai ales cu foarte mulţi tineri care s-au alăturat partidului. Suntem un partid de centru, nu avem afilieri din niciun fel de parte, preocuparea pentru noi este de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice şi politice care să asigure progresul social, economic, în favoarea românilor”, a precizat Meleşcanu.

Liderul PFN a adăugat că partidul său va participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, menţionând că se sprijină pe aproximativ 20% din electorat.

„Suntem un partid care avem deja stabilit obiectivul participării la alegerile locale, de asemenea, vom participa şi la alegerile parlamentare şi suntem convinşi că prin ceea ce am văzut astăzi există un sprijin foarte solid pentru această formaţiune politică. Din toate analizele care s-au făcut, la ora actuală există o zonă de aproximativ 20% din electorat care îşi doreşte cu adevărat un partid naţional şi naţionalist luminat, care să promoveze interesele României, în interior şi în exterior. Avem toate documentele în regulă, suntem pregătiţi, acum ne concentrăm pe găsirea unor candidaţi pentru primării la nivel comunal, municipal, judeţean şi sunt convins că vom aduce în România un alt fel de a face politică”, a susţinut Meleşcanu.

Sursa: AGERPRES

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 340.000 de români au votat în străinătate, până sâmbătă, ora 20.00

Un număr de 326.224 de români au votat în străinătate până sâmbătă, ora 20.00, iar 17.503 sunt votanţi prin corespondenţă, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în total fiind peste 340.000, potrivit BEC. Comparativ, la aceeaşi oră, la primul tur au fost 245.395 la urne. Până sâmbătă, la […]