Trump șochează în războiul cu Biden. Apel către China

2 0


Donald Trump a solicitat public Chinei să îl investigheze pe democratul Joe Biden, solicitare asemănătoare adresată Ucrainei, fapt care declanșat un scandal de proporții în urma căruia democrații au demarat procedura de destituire a președintelui american.

În timp ce părăsea Casa Albă pentru o vizită în Florida, informează Reuters, Donald Trump a declarat reporterilor prezenți că atât China cât și Ucraina ar trebui să îl cerceteze pe Joe Biden și pe fiul său Hunter Biden, pentru afacerile acestora dând de înțeles că există suspiciuni de fapte de corupție, fără să aducă însă dovezi.

Trump trage China în ”scandalul Ucraina” în plin război comercial

Întrebat dacă a cerut președintelui chinez Xi Jinping să îl investigheze pe Biden, principalul candidat din partea democraților la alegerile prezidențiale din SUA, Trump a spus: „Nu am făcut-o, dar cu siguranță este ceva la care putem începe să ne gândim”. Trump a reiterat apelul și către Ucraina.

Apelul lui Trump către China a fost șocat asistența, având în vedere că între SUA și Beijing se poartă un adevărat război comercial care afectează economia mondială.

Amintim că democrații au demarat procedura de destituire a președintelui după ce Donald Trump a fost acuzat că s-a folosit de funcția pe care o are pentru a face presiuni asupra președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenskiy , ca să-l determine pe acesta să declanşeze o anchetă de corupţie împotriva lui Biden. Ar fi făcut acest lucru într-o conversație telefonică, în luna iulie. Donald Trump a recunoscut că a abordat subiectul, dar neagă că ar fi făcut vreo presiune asupra liderului de la Kiev. În replică Trump a publicat rezumatul conversației și acuză o ”vânătoare de vrăjitoare”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Sectorului 2 a supus dezbaterii publice două proiecte de hotărâre care prevăd anularea accesoriilor aferente obligaţiilor fiscale principale restante la 31 decembrie 2018, dacă obligaţiile principale se achită până la 15 decembrie 2019.

Primul proiect vizează procedura de acordare a acestor facilităţi fiscale pentru persoanele fizice care au calitatea de contribuabili ai bugetului local al Sectorului 2. În referatul de aprobare sunt invocate: necesitatea eficientizării mecanismelor de recuperare a obligaţiilor bugetare faţă de debitorii care au acumulat în decursul timpului obligaţii fiscale şi […]

You May Like