Claudiu Târziu, în plenul Senatului: ‘Nu vom tolera pervertirea inocenței copiilor, așa cum încearcă politicieni și ONG-uri cu agendă neomarxistă!’

1 0

De la tribuna Camerei Superioare a Parlamentului României, în cadrul ședinței de plen de astăzi, senatorul Claudiu Târziu a solicitat ca actul normativ care aducea modificări și completări legii privind protecția și promovarea drepturilor copilului să fie votat în forma sa inițială, nu cu modificările dorite de președintele țării care priveau eliminarea obligativității acordului părinților, respectiv menționarea explicită a sintagmei „educație sexuală”.

Partidul AUR nu se opune procesului de educație, inclusiv a educației privitoare la viața intimă, dar se va împotrivi ferm „coruperii inocenței copiilor, așa cum recomandă anumite norme ale unor organizații cu agendă neomarxistă”. Educația „trebuie realizată în interesul superior al copilului, nefiind nimeni altcineva, în afara părinților, care să fie mai potrivit pentru a-l cunoaște, apăra și reprezenta”, a declarat copreședintele AUR de la tribuna Parlamentului.

Claudiu Târziu a reafirmat poziția fermă a partidului, referindu-se la necesitatea păstrării în corpul legii a acordului părinților, precum și a formulei „educație pentru viață, inclusiv educație sanitară”.

Totuși, legea dezbătută astăzi în plen a fost trimisă la Comisia pentru muncă, familie și protecție socială, în ciuda opoziției AUR, dar și a altor senatori. În această Comisie, reprezentanții coaliției de guvernământ sunt majoritari, conform rostonline.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donald Trump riscă a doua procedură de destituire, fără precedent în istoria SUA

Donald Trump ar putea să fie supus luni unei a doua proceduri de destituire, fără precedent în istoria Statelor Unite, în condițiile în care sâmbătă nu arăta niciun semn că ar intenționa să demisioneze sau să facă un pas înapoi după violențele de la Capitoliu, din 6 ianuarie, scrie AFP.