Meghan, Ducesa de Sussex, a dezvăluit într-un interviu că prietenii au sfătuit-o să nu se mărite cu Prințul Harry.

2 0

Meghan, Ducesa de Sussex, a dezvăluit într-un interviu că prietenii au sfătuit-o să nu se mărite cu Prințul Harry. Nu că ar fi avut ceva cu fiul Prințului Charles, doar că se temeau se reacția tabloidelor britanice. Ducesa Meghan a spus că a încercat să facă faţă presiunilor noii sale vieţi după căsătoria din mai 2018 cu prinţul Harry afişând o atitudine ”nepăsătoare”, dar nu a fost pregătită pentru intensitatea interesului cu care au înconjurat-o tabloidele.

„Este dificil. Nu cred că cineva ar putea înţelege asta, dar cu toată sinceritatea, nu am avut nici cea mai vagă idee, lucru care probabil pare greu de crezut… dar când mi-am cunoscut viitorul soţ, prietenii mei erau foarte fericiţi pentru că eu eram foarte fericită, dar amicii mei britanici mi-au spus ‘Suntem siguri că e un tip minunat, dar ar fi mai bine să renunţi căci tabloidele britanice îţi vor distruge viaţa’” a spus fosta actriță, citată de Agerpres.

După ce și-au terminat turneul în Africa, Ducii de Sussex au iniţiat acţiuni separate în justiţie împotriva unor publicaţii britanice.

Meghan a dat în judecată Mail on Sunday referitor la o presupusă încălcare a vieţii private după publicarea unei scrisori între ea şi tatăl său, cu care nu este în relaţii foarte bune.

Harry a înaintat o procedură juridică la Înalta Curte în legătură cu o presupusă interceptare ilegală a mesageriei sale telefonice vocale de către jurnalişti de la Sun, News of the World şi Daily Mirror. Fiul cel mic al Prințesei Diana se teme ca situația prin care a trecut mama lui să nu se repete.

„Cred că îmi voi proteja întotdeauna familia, iar acum am o familie pe care să o protejez. Aşa că tot ceea ce i s-a întâmplat (Dianei) este incredibil de important în fiecare zi, iar asta nu înseamnă că sunt eu paranoic, ci doar că nu vreau ca trecutul să se repete” a afirmat Prințul Harry pentru postul britanic ITV în interviul citat de Agerpres.

Fiul cel mic al Prințului de Wales a recunoscut acum câțiva ani că moartea mamei lui l-a traumatizat profund și că a avut probleme mentale din cauza durerii. Prințul Harry a recunoscut că s-a simțit mai bine după ce a apelat la ajutor de specialitate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primul primar care a semnat Declarația de Unire cu România a obținut cel de-al doilea mandat

Ieri, în Republica Moldova au avut loc alegerile locale. În comuna Parcova, din raionul Edineț, prima localitate care a semnat Declarația de Unire cu România, Marcel Snegur a obținut cel de-al doilea mandat de primar, scrie Infoprut.ro. Potrivit sursei citate, Macel Snegur, primul primar din Republica Moldova care a semnat Declarația […]