Primul primar care a semnat Declarația de Unire cu România a obținut cel de-al doilea mandat

Redactia
2 0

Ieri, în Republica Moldova au avut loc alegerile locale. În comuna Parcova, din raionul Edineț, prima localitate care a semnat Declarația de Unire cu România, Marcel Snegur a obținut cel de-al doilea mandat de primar, scrie Infoprut.ro.

Potrivit sursei citate, Macel Snegur, primul primar din Republica Moldova care a semnat Declarația de Unire cu România a câștigat al doilea mandat. Acesta a obținut 68,25%, fiind votat de 761 de oameni, de aproximativ trei ori mai mulți decât candidatul de pe locul 2, Ghenadie Carp.

Amintim că, Snegur a participat, în martie 2018, la ședința comună a primarilor unioniști din Republica Moldova și România de la Iași, fiind primul primar care a semnat Declarația de Unire cu România.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu gândul la Monarhie, dar votăm președinți

Articole pro monarhie au tot fost scrise cu nemiluita din 1990, dar degeaba că noi am rămas tot cu sistemul republican și continuăm să votăm președinți. Pentru mulți dintre noi, cuvintele lui Corneliu Coposu au rămas adânc întipărite în minte și suflet. Mai jos redau câteva cuvinte spuse de Corneliu […]