UN EXEMPLU DE CANIBALISM POLITIC

2 0

Un fenomen egal surprinzător dar și comic în viața politică românească, l-a reprezentat evoluția formațiunii politice “Uniunea Salvați România”(U.S.R) și încă mai vârtos a nabadaiosului și lipsitului de har al ei “președinte”,caraghiosul Dan Barna.

Acest partid a fost înființat ca o continuare, sau proiectare pe plan național a unei formațiuni,”Uniunea Salvați Bucureștiul” ,formațiune care a dus o campanie electorală strânsă ,dar care a pierdut-o detașat,pentru Primăria Bucureștiului.
Înființarea acestui nou partid are o istorie neclară.Dar,cele mai autorizate voci spun că USR a apărut și este o creație a unei organizații decisiv sorosista,”Pentru o Românie Curată”.Această “Românie curată”,administrată de o persoană de o urâțenie fioroasă,unică(Alina Mungiu-Pippidi) dorea să aduge figuri politice noi ,”necompromise”,care să dezvolte planurile sorosite mai vechi.Un fel de aceiași Marie,cu altă pălărie.
În fruntea noului partid se afla Nicușor Dan care,se pare, era un om corect moral și care nu avea cum să își afle locul într-un plan pus la cale de oameni ai lui Soros Gyorgy.
Astfel noul partid și cei cu el au debarcat rapid pe Nicușor Dan,s-au fofilat,cam pe ușa din spate,în Parlament și au pornit să execute planurile care le-au fost ordonate.
Repet,în peisajul politic românesc,care nu excelează prin moralitate sau principialitate,acest USR reprezintă un record al decăderii morale.În fapt acest partid nu este nici măcar imoral,este amoral!
Cu uluitoare repeziciune tot ce este rău pentru România,tot ce este împotriva Tradiției românești,tot ce este împotriva Ortodoxiei, a fost îmbrățișat și preschimbat în program politic de către acești atleți ai fripturismului politic.
În același timp cu un cinism și lipsa de decentă care nu încetează să uluiasca,acest USR a ridicat slugărnicia față de ordinele primate de la Bruxxelles la rang de dogmă și i-au dat dimensiuni de virtute.În comparație cu USR până și Dacian Julien Cioloș pare decent!
USR s-a distins prin promovarea legilor favorabile alogenilor și opoziția la legi având în vedere respectul față de Români.
USR este singura formațiune politică având temeritatea și neobrăzarea de a se opune pe față referendumului pentru apărarea Familiei și promovând,tot pe față,cauzele sodomite.
Dar ,pentru a încununa totul,pentru a etala marsavie până la capăt,acest USR s-a declarat împotriva” penalilor”,lozinca lor fiind “jos Hoții”.Iar aici ei se găsesc în situația celor care locuind în case de sticlă află de bine să se joace cu pietre.
Nici un cuvânt nu a spus USR despre afacerile necurate făcute de către una dintre “stelele” sale,Clotilde Armand,cea care se exprima intr-o limba romana atroce.Nici un cuvânt nu a spus USR despre modul în care compania lui Dan Barna și-a mărit veniturile exponențial în vreme ce el,ce coincidență!,administra fonduri europene.Nici un cuvânt nu a spus USR despre faptul că Dan Barna a însușit către apropiați ai săi bani destinați celor mai nevoiași membrii ai comunități,cei cu invalidități.Nici un cuvânt nu a spus USR despre modul fraudulos în care acest USR și-a finanțat și își finanțează politică electorală.Iar pentru a încununa această campanile mincinoasă , activiștii USR au falsificat listele celor care au semnat penibila și mincinoasă listă “fara penali”.Pe lista au fost adăugate numele unor persone de mult decedate,un fals grosolan! Iar în asemenea condiții și având un asemenea dosar pestilențial Dan Barna se vedea Președinte al României și guvernând România pentru următorii zece ani.INCREDIBIL!
În fața acestor acte de sfruntată necinste USR s-a prăbușit în față alegătorilor și visul demento-triumfalist al lui Dan Barna s-a grabit in lada de gunoi.
În bună măsură prăbușirea USR în față electoratului a fost datorată lui Dan Barna.Orice om politic ,, minimal decent s-ar fi dat la o parte,dar nu Dan Barna.Ce a urmat este absolute halucinant.
O membră cu funcții în USR,Olimpia Ardelean, a atras atenția,pe pagina personală de face-book, asupra ilegalitatilor patronate de Dan Barna și mai ales ,a menționat sistemul” suflete moarte” utilizat spre a umfla lista “fără penali”.În consecință ,Dan Barna și acoliții lui cu nume predestinate,gen Darla,Bulai și asemenea(categoric nume din etnia “rom”), au exclus din USR pe curajoasa Olimpia Ardelean.Uluiți ,membrii ai USR au atras atenția asupra acestui grosolan abuz de autoritate.Între cei care au protestat au fost cei câțiva membrii USR care au dovedit onestitate,unul din ei fiind senatorul Mihai Gotiu care s-a impus ca unul dintre cei mai autentici apărători ai pădurilor romenesti.Ei bine toți acești oameni cinstiți au fost amenințați cu excluderea de către Dan Barna si aceste excluderi si amenintari devin tot mai obscene.”Curatire” pe care le efectueaza Dan Barna in USR,stau in asemanare tipologica a celor praticate in vremea lui Iosif Vissarionovici Stalin de catre sinistrii;Yagoda,Ezhov si Beria.Nu sunt necesare alte detalii.Este limpede că Dan Barna este un amoral ,un infractor,un megaloman și un sociopat.El este suspectat de fraude cu consecințe penale.Un personaj care ar trebui eliminat din viața publică.
Sociopatia și amoralitatea sunt tare de caracter,de personalitate, care nu se pot schimba.Trăsăturile care caracterizează pe sociopați și psihopați sunt în totalitate prezente în acest nenorocit care este Dan Barna
Persoanele cu tendințe psihopatice și sociopatice,sunt puternic axate pe propriile lor dorințe și nu manifestă empatie pentru alții. Acești oameni nu țin cont de norme și reguli și au o inclinație mare spre a comite infracțiuni.
Sunt oameni care au trăsături narcisiste și egoiste, cu o părere foarte bună despre sine și cu o încredere exagerată în propriile abilități. Persoanele cu trăsături sociopate și psihopate sunt cinice, distante emoțional și neafectate de morală. Ele înșală și manipulează oamenii pentru a obține avantaje personale.
Toate aceste trăsături sinistre există în Dan Barna.În plus el este stăpânit de un delir sistematizat.
Delirul este o stare confuzională care este cauzată de afecțiuni medicale sau psihologice.Între ele sunt frustrarea, insuficiențe glandulare,dorințe neamplinite.
O idée delirantă este o idée falsă,care nu corespunde realității.Totuși acea idée este dominantă pentru cel beteag și beteagul va căuta în mod permanent să o dovedească.Formele delirului se întâlnesc ca “manii”:grandomanie,Dan Barna se vedea Președinte al României!,persecuție,sau “referință”(tot ce se întâmplă în jur are legătură cu bolnavul,evident în închipuirea lui). Delirul poate deveni psihoză halucinatorie cronică.O idée delirantă fiind aceea care se menține neputând prin nimic fi combătută.Realitatea nu are importanță,faptul că idea delirantă nu este sau nu poate fi dovedită,este “vina” realității nu a creierasului beteag.
Acesta este Dan Barna,cea mai neplăcută figura din peisajul politic românesc.Actuala bătălie de haita din interiorul USR,adevărat cannibalism politic,vestește dispariția fără glorie a acestei foarte rau mirositoare vespasiene politice.O disparitie care trebuie salutata cu enorma bucurie.
Alexandru Nemoianu
Istoric
USA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Olanda și-a schimbat oficial numele de la 1 ianuarie 2020

Olanda nu va mai exista, în actele oficiale, din acest an. Începând cu 2020, ţara şi-a schimbat numele şi va purta de acum titulatura oficială de „Ţările de Jos” (Netherlands). Potrivit agenţiei de presă BGNES, schimbarea îi va costa pe olandezi 200.000 de euro din bugetul de stat.