Olanda și-a schimbat oficial numele de la 1 ianuarie 2020

Ion MOTEA

Olanda nu va mai exista, în actele oficiale, din acest an. Începând cu 2020, ţara şi-a schimbat numele şi va purta de acum titulatura oficială de „Ţările de Jos” (Netherlands). Potrivit agenţiei de presă BGNES, schimbarea îi va costa pe olandezi 200.000 de euro din bugetul de stat.

2 0

De la instituţii publice şi locale, la instituţii de presă şi companii private, toate trebuie să treacă şi să folosească noua denumire.

Conform sursei citate, guvernul speră ca prin această modificare ţara să scape de eticheta de „ţară a drogurilor şi a prostituţiei”.

În acest sens, autorităţile din Amsterdam vor să înlocuiască şi denumirea celebrului „Cartier Roşu” pe care vor să o schimbe cu De Wallen, numele istoric al zonei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ROMÂNILOR ÎNȚELEGEȚI CĂ ANUL 2020 ESTE CRUCIAL PENTRU SOARTA NOASTRĂ, PENTRU VIITORUL AȘEZĂRILOR ȘI AL COMUNITĂȚILE UMANE DIN ROMÂNIA, CÂT ȘI PENTRU ACEASTĂ ȚARĂ

Acesta este mesajul sub care va trebui să se pregătească toți românii din țară și de pe toate meridianele globului, pentru a acționa în acest an la cele două evenimente majore care ne vor marca în mod foarte serios viitorul existențial al nostru și al țării pentru foarte mulți ani.