Iohannis îi retrage decoraţia lui Adrian Năstase. Decizia privind cei care au condamnări penale

Ion MOTEA

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că-i va retrage decoraţia lui Adrian Năstase, dar şi tuturor celor care au condamnări penale, precizând că operaţiune va fi finalizată în foarte scurt timp.

0 0

Întrebat dacă după controversa legată de invitarea lui Adrian Năstase la recepţia de Ziua Naţională ia în calcul retragerea decoraţiei acestuia, Klaus Iohannis a precizat: ”Da şi pot să vă spun chiar că am decis să retrag toate decoraţiile tuturor celor care au condamnări penale şi se încadrează în prevederile legii care prevede procedura de retragere a ordinelor naţionale. Am demarat efectiv această acţiune şi ea va fi finalizată în foarte scurt timp şi veţi primi prin intermediul Departamentului Comunicare exact lista decretele lor prin care retrag aceste ordine”, informează News.ro.

Fostul premier Adrian Năstase, care a ispăşit o condamnare la închisoare, a participat la recepţia de 1 Decembrie organizată la Palatul Cotroceni.

Năstase a primit invitaţia în virtutea faptului că a fost decorat în 2002, cu ordinul ”Steaua României în grad de Mare Cruce”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ion Iliescu a publicat, pe blogul personal, interviul pe care l-a acordat agenției guvernamentale de presă din Rusia

Fostul președinte Ion Iliescu a publicat, pe blogul personal, interviul pe care l-a acordat agenției guvernamentale de presă din Rusia, TASS, în care a vorbit despre relația dintre cele două țări, dar și despre problemele din PSD.