Geanina are nevoie de noi

11 0

„Numele meu este Bratu Geanina Ionelia și am vârsta de 22 de ani.
Mă regăsesc într-o situație destul de grea și sunt nevoită să cer ajutor oriunde, tot ce mi-a mai rămas acum este credința și speranța că o să fie bine.
În urmă cu aproape 3 ani am fost diagnosticată cu o tumoră malignă de Rinofaringe (un cancer agresiv în stadiul III), am urmat tratamentul specific în România unde tumora a fost redusă aproape în totalitate, dar corpul nu a mai suportat tratamentul și medicii au decis să iau o pauză.
Ulterior am plecat în Turcia pentru o investigație pe tot corpul (Pet-CT), rezultatele arătând apariția unei metastaze secundare la vertebra L2. Am urmat un tratament de 6 ședințe de chimioterapie pe o durată de aproximativ 6 luni. Rezultatul tratamentelor (România și Turcia) fiind eliminarea în totalitate a tumorii primare (Rinofaringe) și stoparea pe o anumită perioadă a evoluției celulelor canceroase.
La ultimele investigații (noiembrie 2019)am descoperit apariția mai multor metastaze osoase: pe zona de torace fiind afectate vertebrele: T4, T5, T6, T7, T8, T10, T11; pe zona lombară, vertebrele L1, L2, L3, L4; femurul piciorului drept, femurul piciorului stâng, bazinul osos, arcul costal anterior stâng CVII, sinus maxilar stâng, ambii umeri, humerusul bilateral (oasele mari ale mâinilor), sternul, clavicula (în diferite faze de evoluție), 3 metastaze hepatice, metastaze ganglionare, recidivă la Rinofaringe și suscipiunea de metastaze pulmonare.
Am început ulterior tratamentul (imunoterapie) la o clinică din Turcia. În urma celor 4 ședințe și a verificării imagistice s-a constatat că situația este rezolvată în proporție de 60-70%. Medicul a mai recomandat încă 4 ședințe. Am făcut una și au mai rămas doar 3 de făcut. Vă rog să mă ajutați!
Țin să vă mulțumesc anticipat celor ce veți citi aceste rânduri și veți încerca să mă susțineți, să vă doresc multă sănătate și tot binele din lume.
Mai am de făcut 3 ședințe de tratament.
Ședințele se vor face in Turcia, o ședința costă aproximativ 6000 mii de euro.
Vă mulțumesc din suflet!“
Donațiile se pot face la următoarele conturi:
RON: RO89RNCB0076152134770001
BCR: Bratu Geanina Ionelia
EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601
BT: Bratu Ioana (mama)
Cont USD (dolari):
Cod IBAN: RO93CECEB000D6USD0818688
Cod BIC: CECEROBU
Cont EURO:
Cod IBAN: RO87CECEB000B2EUR0818686
Cod BIC: CECEROBU
Cont RON (LEI):
Cod IBAN: RO90CECEVR0108RON0639192
Cod BIC: CECEROBU
Cec BANK: Bratu Geanina Ionelia
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scutea spune că îşi menţine părerea că Secţia specială ar trebui desfiinţată: SIIJ nu are o fundamentare sustenabilă

Procurorul general al României, Gabriela Scutea, spune că îşi păstrează părerea conform căreia Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) ar trebui desfiinţată, ea aducând ca argumente faptul că SIIJ are o încărcătură mare de dosare şi un număr mic de procurori, nu poate instrumenta cauze care sunt mari consumatoare de resurse şi "pune omul pe drumuri” pentru audieri.