Orban anunță că PNL vrea schimbarea președinților Camerei Deputaților și Senatului

1 0

Ludovic Orban a afirmat că președinților Camerei Deputaților și Senatului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu, ar trebui să le fie rușine pentru că au ascultat ordine de partid și nu au participat la plenul reunit. El a precizat că PNL nu se simte confortabil cu cei doi la șefia celor două Camere.

După părerea mea, ar trebui să le fie rușine. Eu nu mai știu o procedură de învestire a unui Guvern în ultimii 30 de ani, în care președinții celor două Camere să reuze s-și exercite atribuțiile numai pentru că le-au cerut șefii de partid ca nu cumva să asigure un vot în plus la cvorum, că dacă ar fi condus ședința, ar fi fost cvorum. Să le fie rușine. Un astfel de comportament n-are ce căuta într-o Românie normală, într-o Românie caree respectă Legea, care respectă cetățenii săi și evident că nu ne simțim confortabil care în fruntea acestor Camere să fie persoane care nu face altceva decât să respecte cele mai absurde ordine date politic de șefii de partid”, a afirmat Ludovic Orban, luni la Parlament, întrebat dacă PNL va face demersuri pentru a fi schimbați președinții Camerei și Senatului.

Guvernul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 de voturi necesare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tradiție veche de secole salvată de un tânăr de 28 de ani

George Dumitru, un tânăr de 28 de ani din Teleorman, duce mai departe cu ajutorul tatălui său o tradiție veche de câteva sute ani: fabricarea țesturilor pentru pâine. „Pasiunea mea a început oarecum din întâmplare, când eram în vacanța de vară în curtea bunicii mele din comuna Beuca. Întâmplarea a […]

You May Like