Alexander Lukașenko: ‘Dacă armata rusă ar fi ratat acest moment, ar fi fost forțată să înfrunte o lovitură masivă din partea trupelor NATO – nu Ucraina’

0 0

Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a confirmat că Belarus ajută Federația Rusă în războiul dus împotriva Ucrainei. 

Potrivit acestuia, Belarus „nu luptă în Ucraina nici cu echipament, nici cu forță de muncă”, și consideră că toate loviturile aplicate Ucrainei de pe teritoriul țării sale sunt „preventive”. Lukașenko asigură că altfel forțele NATO ar fi atacat atât Belarus, cât și Federația Rusă. Oficialul a susținut aceasta idee, în cadrul unui interviu cu un jurnalist francez, scrie agenția BelTA din Belarus.

De ce au desfășurat patru divizii la graniță? De ce ne-ați țintit? Vrei să spui că a trebuit să stau și să aștept până când rachetele au început să cadă pe capetele poporului belarus? Nu. Susțin Rusia prin faptul că au avertizat. Tu. Dacă armata rusă ar fi ratat acest moment, ar fi fost forțată să înfrunte o lovitură masivă din partea trupelor NATO – nu Ucraina. Acum nu Ucraina luptă, acum tu lupți acolo: mercenarii tăi și armele tale. Deci sunteți chiar mai agresori decât mine”, a spus Lukașenko, conform b1tv.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șefa ANM, Elena Mateescu, raportează la Guvern: Urmează 4 zile caniculare. Următoarea lună va fi de foc!

Șefa ANM, Elena Mateescu, a raportat, în ședința organizată de premierul Nicolae Ciucă cu prefecții și autoritățile locale sau centrale, faptul că în următoarele 4 zile vom avea cod portocaliu și cod galben de căldură în mare parte din țară. De asemenea, prognoza pe următoarele 4 săptămâni ne arată că […]

You May Like