Șefa ANM, Elena Mateescu, raportează la Guvern: Urmează 4 zile caniculare. Următoarea lună va fi de foc!

Redactia
1 0

Șefa ANM, Elena Mateescu, a raportat, în ședința organizată de premierul Nicolae Ciucă cu prefecții și autoritățile locale sau centrale, faptul că în următoarele 4 zile vom avea cod portocaliu și cod galben de căldură în mare parte din țară. De asemenea, prognoza pe următoarele 4 săptămâni ne arată că acest val de căldură se va menține la cote înalte, relatează Știripesurse.

 

”Va fi emis la ora 10 avertizarea meteorologică, având în vedere că vom avea cod portocaliu și cod galben în zona de vest, sud-vest și în sudul țării.

Vorbim de temperaturi care vor fi la 39-40 de grade, iar temperaturile minime nu vor scădea sub 22 de grade.

Pentru ziua de duminică extindem codul portocaliu de căldură pentru zona de sud a țării. Maximele vor ajunge la 40 de grade, iar nopțile vor fi tropicale.

Avertizarea meteo de cod portocaliu și cod galben rămâne în vigoare, iar pentru zilele de duminică și luni se vor menține temperaturile foarte ridicate.

Semnalul pentru luna următoare conform prognozei actualizate ne arată că se va menține vremea foarte caldă, ceea ce va adânci seceta pedologică.

Pentru ziua de duminică, în partea de nord a țării, în a doua parte a zilei, sunt așteptate furtuni cu aspect de vijelie.”, a spus Elena Mateescu.

Video pe Știripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adrian Severin: În F16 să ne batem sau în gaze să ne luptăm?

”Toată politica României se învârte în prezent – chipurile – în jurul războiului cu Rusia. Sacrificăm Delta Dunării ca să nu lăsăm fără apărarea minelor marine portul Odessa. Mărim prețul energiei ca să avem de unde cumpăra avioane de luptă F 16 la mâna a doua. Extragem gazele din Marea […]