PNȚCD și ANC au încheiat un Protocol de colaborare în vederea constituirii unei alianțe politice

Lovitură pe scena politică! Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), condus de președintele Aurelian Pavelescu, și Alianța Național Creștină (ANC), condusă de președintele Mircea Andrei, au încheiat un Protocol de colaborare și parteneriat în vederea constituirii unei alianțe politice.

1 0

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, condus de președintele Aurelian Pavelescu, și Alianța Național Creștină, condusă de președintele Mircea Andrei, au încheiat un Protocol de colaborare și parteneriat în vederea constituirii unei alianțe politice.

PNȚCD și ANC au elemente doctrinare și programe politice cu accente suveraniste, respectiv naționaliste. Din 7 iunie 2021, PNȚCD este membru al Grupului Suveranistilor Europeni. Începând cu 2021, PNȚCD revine la linia politică din perioada interbelică, sintetizată de către fondatorul Iuliu Maniu în memorabila frază: „Am fost călăuzit de marile principii cărora le-am închinat lupta vieții mele. Democrație Desăvârșită, Morală Creștină, Patriotism Luminat, Dreptate Socială”.

Obiectivul parteneriatului  este constituirea în acest an a unei alianțe politice în vederea alegerilor din 2024 și accederea alianței și a celor două partide în Parlamentul European, Parlamentul României și în structurile administrației publice locale, precum și susținerea unui candidat la președinția României care să corespundă valorilor și principiilor politice ale semnatarilor Protocolului.

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, consideră că „Încheierea acestui Protocol reprezintă primul pas serios în coagularea pe scena politică a unui proiect suveranist patriotic, cu șanse reale la alegerile din 2024.” „Cu siguranță – spune Aurelian Pavelescu, acesta este doar începutul. Sperăm ca, pe parcurs, să adere la proiect toate forțele politice de orientare suveranistă, astfel încât să construim împreună o platformă pentru susținerea unui candidat cu șanse la Președinția României”.

Ambele partide au ca obiectiv politic mai larg reprezentarea României în cadrul Uniunii Europene, o reprezentare de orientare națională, prin care România să își recapete locul de membru cu drepturi depline al Uniunii Europene și reformarea Uniunii Europene care, în actualul context geopolitic, pare depășită de provocări, de multe ori lucrând împotriva propriilor cetățeni, indiferent de națiunea din care aceștia fac parte.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
25 %
Sleepy
Sleepy
25 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “PNȚCD și ANC au încheiat un Protocol de colaborare în vederea constituirii unei alianțe politice

  1. P ana nu apare un varf de lance cunoscut de intreaga natiune ca spirit de calauzitor al poporului ca sa intareasca granitele tarii si economia ce pare ca nu mai iese din degringolada neputintei,PNCD-ul in asociatie cu partidele mici,colorate si pline de ambitii desarte,nu o sa poata sa scape din plasa mediocritatii votantilor in care a cazut dupa disparitia dl.Ratiu,Coposu si T.Dumitrescu,caci setea de parvenire si imbogatire a unor politicieni carora nu le place sa-si jertfeasca viata pentru interesele tarii si poporului roman,aceasta facand casa buna doar cu buzunarul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Video. Diana Șoșoacă: 'Naționaliștii suveraniști își recuperează națiunile! România, ridică-te!'

Senatoarea Diana Iovanivici-Șoșoacă a făcut o declarație politică cu privire la alegerile prezidențiale din Turcia: ”Dar, de ce globaliștii nu îl mai suportă pe Erdogan? Pentru că vrea pace, pentru că vrea relații de prietenie cu Rusia, așa cum vrea cu USA și cu UE, pentru că și-a oferit țara membră NATO ca masă de tratative de pace între Ucraina și Rusia”.