Risc ridicat de incendiu de vegetaţie în Grecia

Redactia
1 0

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecţie Civilă a anunţat că există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie (grad 4 din 5) pentru data de 5 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate, pentru următoarele zone:
– insula Samos;
– insula Kos;
– insula Rhodos;
– insula Saria;
– insula Carpathos;
– estul insulei Creta”, arată un comunicat remis, luni, Mediafax.
Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena: +302106728879, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.
De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internethttp://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro,www.mae.ro, www.meteoalarm.eu şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi acuzaţii împotriva rapperului R. Kelly, inculpat pentru solicitare de favoruri sexuale de la o minoră

Acest nou episod judiciar vine la câteva zile după ce artistul a pledat nevinovat în New York la mai multe capete de acuzare, inclusiv de trafic sexual. El este acuzat de răpire, sechestrare, ameninţare şi de faptul că ar fi filmat, fără ştirea lor, mai multe fete şi tinere în […]